Szerintetek ez hátráltatni fog a jövőben?
Figyelt kérdés
Nálunk a környéken nincs normális diákmunka, messze lakok mindentől, Békés megyében. A helyi önkormanyzatnál felajánlottak egy irodai közfoglalkoztatott helyet, segítenem kell az irodistáknak, tehát nem kint söprögetek meg ilyenek, természetesen közfogi bérért. A fizetes nem probléma legalább lesz valamennyi, viszont szerintetek ez a munkatapasztalat hátráltarni fog a jövőben, mikor utána néznek a munkatörténetembek és meglátják hogy közfoglalkoztatott voltam?
Most végeztem, jövőre megyek egyetemre.
18/f
2020. jún. 16. 12:13
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem, pályakezdőként bármi jól jön az önéletrajzba, ami nem valami teljesen értelmetlen dolog.
4/6 anonim válasza:
Ha valaki nagyon faggatózik majd 10 év múlva erről egy állásinterjún, akkor mondhatod, hogy fiatal voltál, kellett a pénz, és nevettek rajta egy jót.
De amúgy nem fog rákérdezni senki, és egy idő után bele sem fogod írni a CVdbe.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugtattatok, akkor szerintem elfogadom az állást. Féltem egy picit, ha meglátják majd ha egyetem után jelentkezek valahova, hogy közmunkás voltam(bár irodai) nem fognak komolyam venni, de akkor ettől nem félek.
2020. jún. 17. 22:06
6/6 anonim válasza:
Nem kell túl gondolni, voltam irodában közmunkás, az önéletrajzomba a cég nevét, a munkakört és a főbb feladatokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!