Valaki ismeri ezt a munka közvetítő céget? Tavozzangolosan.hu-szerintetek ez megbízható közvetítő?
Nagyon nem értek egyet az előttem szólóval.
Nekem eddig mindenki azt ajánlotta,aki kinn él, hogy el ne induljak egyedül Angliába, mert az összes pénzem elverem kinn és jöhetek majd haza munka,meg pénz nélkül.
Amúgy meg a tavozzangolosan.hu nem is kimondottan munkaközvetítő. Én is voltam már benn náluk is. Nekem teljesen korrektnek tűntek. Ők szállást is adnak, munkát is, meg elintéznek mindent, ha kéred. Elindulni szerintem 100x egyszerűbb így, hogy minden egyből megvan. De mindenki döntse el maga, természetesen. Nálam könnyen megeshet, hogy velük fogok majd kimenni.
Nem értem a fenti logikát. Menj ki egyedül, intézz el mindent te magad. Keress szállást. Keress munkát.
Azt írod, hogy ne pazarold a cégekre az időt. De hiszen pont, amit felsorolsz az az időpazarlás ! Ahogy néztem az árakat kb. csak drágábban találtam eddig midenhol szállást és ebben a régóta kinn élő barátaim is megerősítettek. Tehát már kb. ott jobban járok. Mert azt a 30-40ezret, amit az ilyen cégek kérnek többszörösen megspórolom, azzal, hogy nem telik az időm kinn feleslegesen. Ahogy a barátaim mondták nagyon nem olcsó csak lébecolni. Mostmár beszéltem ilyen meg olyan emberrel is és egyöntetűen azt mondják, hogy egyedül ne vágjak bele, mert rengeteg magyar úgy járt, hogy azt hitte spórol 30ezret és kinn elköltött cserébe 300-at. És jöhetett haza persze mert nem bírta tovább pénz nélkül.
Én nyitott vagyok az ellenérvekre, de mondja meg nekem valaki, hogy 30.000 forint miatt kockáztassam az egész kinti életem, meg az összes tartalékom ?? Kb. 3-4 nap alatt elmegy kinn ez a pénz majd, ha keresgélek a vakvilágban. Szerintem hülyeség, már csak a kényelem, meg a felesleges idegeskedés miatt is. De ti tudjátok.
Szerintem a szállást érdemes itthonról intézni. A londoni magyarokon keresztül lehet pl. itthonról szállást intézni és az ügyintézésben is segítenek. Semmi extrát nem kell várni, de az induláshoz megkapja az ember, ami kell. Aztán később lehet jobb szállást és állást is keresni.
Ja, és mindezt 70 ezerrel olcsóbban, mint a tavozzangolosan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!