Ha edzek és sportolok, néha ehetek parmezánt, krumplit vagy mondjuk ihatok actimelt? Szeretem őket, de ha csak hatraltatnak, akk lemondok róluk.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 10:49
2/4 anonim válasza:
Ezeket meg egy verseny dieta elso ketto harmadaba is be lehet illeszteni. Amator sportolokent abszolut nem szamit neha 1-1 Acimel vagy nem kilonyi etolajban/sertes zsirban sult burgonya.
3/4 anonim válasza:
.. Nem tudom,hogy sokan miért nem tudják azt megérteni,hogy teljesen mindegy mit eszel...
Nem kell semmiről lemondani, én ma reggelire nesquik fehércsokis gabonapelyhet ettem fehérjével kevert tejjel..
Lényeg,ha fogyni szeretnél,hogy a fehérje kb 1.6g meglegyen ttkg(súvány súlyra nézve) nálam az 70kg nálam ez kb 110g fehérje napiszinten.
Napi étkezésemben van tojás, és hús ezekkel kb már le is tudom a fehérjém..
Próbálom csökkenteni a húsbevitelem mert én talán kicsit rosszul emésztem :/ így napi 100g csirkét eszek :DDDD ami másokhoz képest kb semmi, illetve max 4 gész tojás :D
Természetesen a növényi fehérjéket is számolom, hisz kombinálva teljesértékű fehérje. :)
Ma is fogok enni pizzát :D
4/4 anonim válasza:
Illetve azt kifelejtettem,hogy ami számomra fontos és jó,hogy szálkásítás alatt erösödöm :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!