Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem látszik az SSD...

Miért nem látszik az SSD Windows 10 telepítésénél ?

Figyelt kérdés
BIOS-ban látszik, sajátgépben ott van, de a win 10 telepítésnél nincs ott mint partíció nem értem teljesen tanácstalan vagyok.

2020. szept. 3. 22:43
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
90% hogy rossz az SSD
2020. szept. 7. 22:04
 32/34 anonim ***** válasza:

90% hogy te csinálod rosszul..

Sajnos még most is ott tartunk hogy nem bírod követni a #7-ben linkelt leírást. Másképp akarod csinálni régi rossz megszokás alapján. Képeket a folyamatról meg nem mutatsz, barkóbázni akarsz..

Nekem sincs semmi más a bootmenüben, nemis lehet mást választani (legfeljebb az USB-t ha volt megfelelő bedugva) pedig van másik gpt hdd is a gépben az adataimnak. Ez így természetes.

[link]

2020. szept. 8. 00:54
 33/34 A kérdező kommentje:
Sajnos tévedtél nem csináltam semmit rosszul, vettem egy másik ssd-t insta tökéletesen ment minden. Hibás ssd Kingston a400 480 as megy vissza küldik vissza a pénzt..
2020. szept. 8. 18:02
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kitartó válaszokat, segítséget. Szélmalom harc volt.
2020. szept. 8. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!