Miért nem látszik az SSD Windows 10 telepítésénél ?
Figyelt kérdés
BIOS-ban látszik, sajátgépben ott van, de a win 10 telepítésnél nincs ott mint partíció nem értem teljesen tanácstalan vagyok.2020. szept. 3. 22:43
11/34 A kérdező kommentje:
De nem telepitem hibásan mondtam 10000x telepítettem már Windowst is. 9-es próbáltam, ugyanez a szitu. Egyébként találtam egy fórumon egy srácnak teljes mértékben ugyanez volt a problémája, neki úgy lett jó, ha 3 fele vágta a partíciót, mondanom sem kell, hogy ez nálam nem működik, de ez is milyen hülyén hangzik.
2020. szept. 6. 22:05
12/34 anonim válasza:
Telepito pendrive fajlrendszere mi?
13/34 A kérdező kommentje:
NTFS, ugye uefi mbr
2020. szept. 6. 22:10
14/34 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodom lehet itt az idő a Linuxra
2020. szept. 6. 22:11
15/34 anonim válasza:
ntfs LEGACY mbr
fat32 UEFI gpt
Most akkor hogy van az a bios?
16/34 anonim válasza:
A linux kevesbe nyalja ki a segged, mint a w...
Szoval a bios hogy akar inditani? Mert ha a telepito ntfs mbr, akkor legacyban indits...
17/34 anonim válasza:
"mondtam 1000x telepítettem már"
Sajnos ez nem válik előnyödre.
Mert a régi hibás beidegződéseket követed.
18/34 A kérdező kommentje:
Akkor HDD re hogy ment fel, és az ssd re miért nem? Egyébként, úgy ahogy írod csak már csináltam csak ma 6 féle telepítő USB t. De lehet igazad van én vagyok a balfasz.
2020. szept. 6. 22:25
19/34 A kérdező kommentje:
Remélem ez nem lehet alaplapi hiba..
2020. szept. 6. 22:26
20/34 anonim válasza:
2 emberrel beszelgetsz, ketten kuzdunk, hogy ebbol ma meg boot legyen, de hajlok a kollega allaspontjara (eros idezojel).
Szoval a hdd-re is errol a mediarol telepitetted, ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!