Érdemes a HDD-t és az SSD-t kombinálni?
te ne fölényeskedj velem, ahhoz kevés vagy.
Mentés. Nem jut el a tudatodig?
Akkor mi veszik el?? :D ki akar egy tönkrement vinyóról adatokat kimenteni, ha van mentés? :D
Attól, hogy felülről próbálsz leszólni, még nem lesz igazad. :)
másik dolog. Hol írtam, hogy fix adatokat kell TÁROLNI rajta??? folyamatosan azt írtam, hogy erre kell egy külső megoldás, vagy több, ahol TÁROLOD az adatokat.
A gépen meg az van, amit nézel, használsz vagy dolgozol vele.
és nekem nem megy a szövegértés? :D :D
"Ha egy vinyó belsejéből kitépem a lemezeket, zsebrerakom, berakom a kulcsok mellé, összekarcolódik és elviszem adatmentésre, akkor arról még mindig lehet adatot menteni."
Laboratóriumi körülmények között 1-2 millió forintért lehet próbálkozni adatmentéssel. Ugyanis az adatmentő cégek elég borsosan dolgoznak. Családban egy külső HHD-ről ami leesett használat közben 700 ezer forint volt az adatmentés.
És nem, nem a legdrágább hely volt.
Mellesleg pár tíz ezerért lehet már venni készülékeket túlfeszültség ellen, ha már valaki ennyire paranoiás, hogy bármikor ráengedhet a szolgáltató 400V-ot a hálózatra és kinyírja a gépét.
Vagy felhőszakadás közben mikor a villámok másodpercenként csapnak le, akkor is pörög a torrent.
Te igazából csak kötöd az ebet a karóhoz, és dacolsz mint valami kisiskolás, mert van aki nem ért veled egyet.
Azt kellene megérteni, hogy ez az adatmentősdi a múlt. Letöltött filmeket, játékokat felesleges tárolni. Semmi értelme ma már az otthoni filmgyűjteményeknek. Nekem is csak azért van sok hagyományos hdd adattárolásra, mert rengeteg nyers fotót termelek. És bár az ügyfelek anyagait egy év után törlöm, a saját anyagaim elég sok helyet foglalnak. És a videok is.
De nem a gépen tárolom őket, felesleges. Ha felrobban a pc, semmi adat nem fog elveszni, mert mentem őket időközönként.
eleve ott vannak az sd kártyáim, azokon is mindig ott van a legutóbbi 2 hónap legalább.
Nincs arra szükség, hogy tönkrement szarokról egy valag pénzért adatot mentsek :D
És másnak is ezt javaslom. Őszintén. a legtöbb embernek a valóban fontos adatai, elférnek egy 1 terás vinyón gazdagon. számos online lehetőség is van.
minek egy asztali pc be hagyományos vinyó? Én speciel megvadulnék, ha megint arról töltögetné és arra mentené a lightroom az épp feldolgozandó 25-100 raw fájlt :D
26
látom elfogytak az érvek, jön a szemétkedés. gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!