Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szídják ennyire a...

Miért szídják ennyire a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

2020. febr. 19. 20:29
1 2 3
 21/21 Guy Pearce válasza:
24%
Ez egy nagyon elb*szott rendszer és őszinte leszek én szivesen használnék mást ha lehetne.Már csak valami Isteni csodában várok hogy valaki feleszmél és kitalál valami normális rendszert.Ez egy hányadék nehezen kezelhető érthetetlen rendszer.AKi türelmetlen mint én egy dolgot hogy beállítsak órákig keresem a semmit sem érő és semmire se jó alakalmazások között amiket szerintem kis sem lehet kapcsolni.20 éve van gépem de ilyen nehéz operációs rendszert nem tudom minek csinálnak.Eygáltalán nem felhasználóbarát..ez meg kész vicc amikor kiírja könnyű kezelés...ez könnyű? milyen idióta volt aki ezt kitalálta? Nah dehát mit lehet várni egy ilyen világba ahol az ecsethaj a minimal techno és a rózsaszín ing a menő..ahol a filmekben a számítőgép a főszerepet kapja és ahol a csajok inkább egymással smárolnak.
2020. febr. 27. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!