A Win10 magától ír, CD/DVD-t, nem kell letölteni hozzá íróprogramot?!
Figyelt kérdés
Még csak most ismerkedek a win10zel, és azt hiszem, hogy megformáztam egy DVD-t.
Vagy beképzelem? Mást rontottam el?
2020. febr. 19. 01:28
1/4 anonim válasza:
Tud magától írni, nem kell külön program mint régen pl. a Nero.
2/4 anonim válasza:
Tud igen. Habár 8.1 nél még nem lehetett beállítani hogy hány x -os sebességgel írja. Nekem még 8.1-em van, azért használok inkább író programot. Nem tudom a 10-ben már több lehetőség van-e...
3/4 anonim válasza:
Jól csináltad. Már egy évtizede feleslegesek az íróprogramok. Adat DVD-hez csak megformázod a lemezt udf-re és úgy használhatod mint egy pendriveot. (Írhatsz rá, olvashatsz, átnevezhetsz, törölhetsz, stb) Több gépen többször. Még DVD-R en is! (ezen persze el fog fogyni a hely előbb utóbb) Mint egy 8GB pen a dvd dl lemez.
Win, linux, és mac-al is kompatibilis..
ISO file kiírása is csak egy jobb egérgomb és 1 katt.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megformáztam tényleg.
Kicsit lassú a gépem és kijött valami ablak, leokéztam reflexből....
Mind1 kár elvileg nem ért.
2020. febr. 19. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!