Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szídják ennyire a...

Miért szídják ennyire a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

2020. febr. 19. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

*2RB = 2TB

Windows-nak egy 500 GB-os particio van adva az ssd-n, ebből kb 300 GB szabad.

Maradék tárhely az SSD-n, kb 400 GB, amiből 200 szabad.

A HDD kb 50%-a szintén szabad.

2020. febr. 20. 00:22
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

JA, és a kedvencem:

Az eszköz illesztőprogramjának indulását megakadályoztuk, mert ismert, hogy problémákat okoz a Windowsban. Kérjen új illesztőprogramot a hardvergyártótól. (Kód: 48)

2020. febr. 20. 01:04
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
#9: Harmatgyenge tableten tökéletesen működik (2GB RAM, 32GB tárhely, Atom Z3735F, v1909)
2020. febr. 20. 07:27
 14/21 A kérdező kommentje:
PC-s verzióról volt szó. 2GB ram Windows 10nek annyi hogy annyit ír az értesítésekbe hogy szia.
2020. febr. 20. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Én körülbelül másfél két éve telepítettem a windows-t. Eredeti, nem mókoltam rajta semmit, frissítések is be vannak kapcsolva. ssd-n van, alig foglal 30-40GB helyet.

Van fent 5-6 fejlesztő környezet, rengeteg játék + egyéb program. (Mind megvett eredeti forrásból származik). Rendszeresen karban van tartva. registry clean temp könyvtárak rendszeresen ürítve stb. És így nekem tökéletesen működik. Bootolás kevesebb mint 10 sec. Használat közben nem akad nem lassú. Frissítéssel sincs bajom. Annyi hogy nem szoktam egyből telepíteni az esetleges hibás frissítések elkerülése miatt hanem várok egy kicsit.

2020. febr. 20. 09:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező kommentje tegnap 23:14

Aha, oké, akkor 1TB SSD, 16GB RAM, Ryzen 2600 és RX Vega 56 650W-os Seasonic táppal gyenge hozzá. Ez az oka, hogy abrendszer már az alapjaiban az elvek szintjén el van cseszve.

2020. febr. 20. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 vagyok. Az Atom proci szerinted nem x86-os (PC)? Máson nem is fut a Windows (a Qualcommot most hagyjuk).
2020. febr. 20. 18:20
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
Mert nem értenek hozzá. Az összes Windowst szidta mindig mindenki, aztán mégis 1 milliárdot eladtak mindegyikből... ;)
2020. febr. 24. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Kevésbé gépszaki ismerősöm egy évek óta tökéletesen futó JOGTISZTA (MEGVETTE!!!) Windoes 7-ét frissítette 10-esre (Ráerőszakolta az MS)

Frissítés után még minden jól ment, de azóta érezhetően egyre lassul a gépe úgy, hogy gyakorlatilak a nezetésen és (szintén eredeti) Office-oláson kívül semmit sem csinál. Az a gép crackelt, tört szoftvert talán életében nem látott (Játszani egyáltalán nem játszik, csak 1-2 játékkal, azokat Steam-en megvette)

Tehát amíg 7-es volt a gépén, azt évekig nem kellet piszkálni, a 10-es jelenleg user beavatkozások nélkül "teszi a dolgát" és az ismerősöm nemrég kérdezte meg, hogy vissza lehet-e tenni a 7-est, mert ez egy kész rémálom, amit a 10 művel a gépén......

Javaslatokat szívesen várok, de úgy gondolom, ha egy rendszer a felhasználó beavatkozása nélkül is érezhetően lassul (Windows 7 is "lassult" de NEM ennyire!) akkor az nem feltétlenül "USER ERROR"

2020. febr. 24. 18:20
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
...mellesleg, ha már szinte mindig van valami olyan szintű komolyabb probléma valamelyik frissítéssel, hogy maga az MS is visszavonja őket (többszöri eset) illetve rengeteget hallani frissítés utáni rendellenességről (hang driver nem működik, elszáll a wifi stb. ott szerintem már nem a felhasználókkal van a nagyobb baj.....
2020. febr. 24. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!