Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szídják ennyire a...

Miért szídják ennyire a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

2020. febr. 19. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Mert megérdemli.
2020. febr. 19. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Mennyire?
2020. febr. 19. 20:49
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
A negatív tapasztalatok miatt.
2020. febr. 19. 20:56
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Szinte minden frissítésbe hiba csúszik, pl most is. Win 7-el ilyen soha nem volt.
2020. febr. 19. 21:07
 5/21 anonim ***** válasza:
60%
Mert feltelepítik a mókolt windowst, valami "biztos helyről" való töréssel. Hiába vehető licensz egy doboz cigi áráért, "elvből" nem adnak érte pénzt. Aztán egy tört vírusirtó, mert az ingyenes nem jó, pár kedvenc játék, szintén törve, persze vírusírtó kikapcsolva mert a crack nem vírusos valójában. Frissítések alapból letiltva, azok csak lassítanak, nem jók semmire. Aztán, amikor a gép már tagja a top 3 botnetnek, és az ISIS számára bányász 'coint, akkor téli torokból szidja a windowst, hogy milyen szar.
2020. febr. 19. 21:12
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Elsö vagyok, dobozos változatot vettem sok doboz cigi áráért. Tehát még csak nem is szürke/feketepiacos cégektöl kilopott csoportos licenc. Kifizettem a jogot, hogy szarozhassam.

2020. febr. 19. 21:15
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Mert egy kalap... Eredeti 7 licencel frissített, eredeti telepítővel tisztán újratelepítve használom, ennek ellenére állandóan van valami nyűgje. A 7-nek is voltak mizériái (svchost.exe 100%-on teper, és megakad a frissítések keresése), de azért közel sem volt ennyi.
2020. febr. 19. 21:30
 8/21 anonim ***** válasza:
42%

Én gond nélkül használom. A géppel együtt vettem és soha nem volt vele semmi gondom. Azért szidták/szidják, mert vannak benne kikapcsolható és nem kikapcsolható beállítások, amik "kémkednek" a felhasználó után. Pl. tartózkodási hely, helyelőzmények, hirdetésazonosító, alkalmazások kamerához hozzáférése, fiókadatokhoz hozzáférés, diagnosztikai adatok, stb.

De a 90%-a ezeknek kikapcsolható, csak ehhez el kell tölteni kb. 10percet a beállításokban. Meg van külön program amivel ezeket és mást is ki lehet kapcsoltatni.

2020. febr. 19. 22:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Nincs baj a windows 10-zel ha ERŐS géped van (8gb ram, SSD ) . Én ezt figyeltem meg. De nem értem minek nyomtatja ennyire a gyenge konfigokra az MS a 10-et. Ja profit
2020. febr. 19. 23:14
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

i7 2720QM

24 GB (!) DDR3L-1333 RAM

960GB SATA-3 SSD +2RB HDD

mVidia GeForce GTX770M

Windows 7 Pro OEM licensz, MS-ről leszedve, aktiválva majd WIN10 Pro-ra frissítve

Egy éve még 10 másodperc alatt betöltött.

Azóta semmi újat nem telepítettem, leszámítva a frissítéseket.

Jelenleg kb egy percig szenved a töltéssel.

Mindig van valami nyűgje, baja.

Frissítés sokszor csak szenved, van hogy órákig, aztán sikertelen.

Lehet, hogy user error, de a windows 7 két év alatt sem lassult be ennyire, pedig azt rendesen nyúztam

2020. febr. 20. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!