Nektek van ilyen haverotok/ismerősötök, aki mindig "irigykedik"?
Ha pl. az illető vett egy új monitort, vagy beújított valami korszerűbb hardvert.
Nos nekem van egy ilyen ismerősöm. Van neki valami i3-as gépe 4GB memóriával meg egy 1050 VGA.
A lényeg hogy aki ennél jobb géppel rendelkezik, az (szerinte) mind csak divatból vette meg, és ki sem tudja használni.
Konkrétan fél-egy órákat tud beszélni (vagy inkább köpködni) arról, hogy milyen pénzkidobás a 16GB memória (a 32GB meg egyenesen Isten elleni vétek), egy i3-nál jobb CPU, vagy egy korszerű VGA egy jobb monitorral párosítva.
Ráadásul állandóan hangoztatja, hogy 300 ezer forintos géppel rendelkezik (mert x évvel ezelőtt annyiért sózták rá ezt a brand gépet).
Valamelyik nap beszóltam neki, mert már felkúrt agyilag, hogy az a gép új korában sem ért 300 ezret, nem hogy most.
Olyankor persze vérig van sértődve, nem szól senkihez meg durcizik fél napig :D
Még tavaly raktam össze egy komolyabb gamer PC-t egy 144Hz-es monitorral, akkor is 1 hónapig folyamatosan azt kellett hallgatni, hogy én is csak egy divatmajom vagyok, aki szórja ki a pénzt az ablakon :D
Egyértelmű, hogy a gyereket eszi az irigység, és azért csinálja mindezt.
Csak érdekelne, hogy a ti környezetetekben is van e ilyen ismerős? Vagy csak engem büntet a sors ezzel a hülyével? :D
27 éves srác egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!