Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nektek van ilyen haverotok/ism...

Nektek van ilyen haverotok/ismerősötök, aki mindig "irigykedik"?

Figyelt kérdés

Ha pl. az illető vett egy új monitort, vagy beújított valami korszerűbb hardvert.

Nos nekem van egy ilyen ismerősöm. Van neki valami i3-as gépe 4GB memóriával meg egy 1050 VGA.

A lényeg hogy aki ennél jobb géppel rendelkezik, az (szerinte) mind csak divatból vette meg, és ki sem tudja használni.

Konkrétan fél-egy órákat tud beszélni (vagy inkább köpködni) arról, hogy milyen pénzkidobás a 16GB memória (a 32GB meg egyenesen Isten elleni vétek), egy i3-nál jobb CPU, vagy egy korszerű VGA egy jobb monitorral párosítva.

Ráadásul állandóan hangoztatja, hogy 300 ezer forintos géppel rendelkezik (mert x évvel ezelőtt annyiért sózták rá ezt a brand gépet).

Valamelyik nap beszóltam neki, mert már felkúrt agyilag, hogy az a gép új korában sem ért 300 ezret, nem hogy most.

Olyankor persze vérig van sértődve, nem szól senkihez meg durcizik fél napig :D

Még tavaly raktam össze egy komolyabb gamer PC-t egy 144Hz-es monitorral, akkor is 1 hónapig folyamatosan azt kellett hallgatni, hogy én is csak egy divatmajom vagyok, aki szórja ki a pénzt az ablakon :D

Egyértelmű, hogy a gyereket eszi az irigység, és azért csinálja mindezt.

Csak érdekelne, hogy a ti környezetetekben is van e ilyen ismerős? Vagy csak engem büntet a sors ezzel a hülyével? :D

27 éves srác egyébként.

2020. jan. 21. 10:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem te kaptad a válaszokat, hanem a kérdező. Te inkább kommentgörcsben voltál, nem bírtad megállni, hogy ne írogassál, és most sem bírod. Csak hogy a tied legyen az utolsó szó, mert frusztrált és komplexusos vagy, és azt hiszed, hogy ettől leszel valaki.
2020. jan. 23. 09:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez igaz.
2020. jan. 23. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!