Van olyan ismerősötök aki szoftverfejlesztőt tett le OKJ-n és nem talált munkát?
Figyelt kérdés
Mert azt mondják h pont a programozás az a szakma ahol inkább azt nézik h mennyit tudsz és nem is nagyon a papírt.2015. jan. 19. 22:45
1/9 anonim válasza:
Az egész informatika ilyen szerintem. Nekem pl. még senki sem ellenőrizte a végzettségemet.
2/9 A kérdező kommentje:
És mi a végzettséged ha meg szabad kérdezni?
2015. jan. 20. 10:30
5/9 anonim válasza:
Számos egyéb területről érkező ember foglalkozik főállásban szoftverfejlesztéssel (pl. fizikus, orvos). Ha a tudásuk megvan hozzá, nyilván nem fogják egyetemre zavarni őket csupán a papír kedvéért.
Ugyanez igaz az OKJ-t végzettekre is. Ha megvan a tudás, nem probléma, hogy nincs diplomája.
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy multiknál van egy fizetési szint, amely fölé már nem lehet menni egyetemi végzettség, Phd, stb. nélkül.
6/9 tabaki válasza:
„Phd, stb.”
Ööö... melyik a magasabb szint?
8/9 anonim válasza:
És ami afelett van: csak simán a Doktor. (whovians unite!)
9/9 tabaki válasza:
Bocs, csak hülyéskedtem, mert nekem stb. végzettségem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!