Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek is van olyan ismerősötö...

Nektek is van olyan ismerősötök aki minden nap rád ír facebook-on?

Figyelt kérdés

Már nem azért de marha fárasztó minden egyes nap azt látni ugyanattól az ismerőstől, hogy "csa, helyzet?".

Szerintetek mondjam meg neki, hogy már tényleg nagyon unalmas minden nap ezt látnom? Mert megértem, ha történik valami érdekes akkor leírja vagy 1 héten egyszer megkérdezi hogy telt a hetem de így mintha folyamatosan azt várná, hogy én állandóan beszámoljak neki milyen napom volt.

Nem akarok bunkó lenni de már régebben is mondtam, hogy nem kell nekünk minden nap törvényszerűen beszélni, főleg akkor, ha tényleg nincs semmi amit megvitathatnánk.

Haverok vagyunk, mindketten huszonéves srácok.

2014. ápr. 16. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. ápr. 16. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerencsére nincs. Egyébként is csak hetente nézek föl facere (annyira nem érdekel).
2014. ápr. 16. 17:30
 3/3 Tengor ***** válasza:
Nem tudom. Mivel nincs FB accountom nem tud rám írni. Egyébként lehet, hogy lenne...
2014. ápr. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!