Ez a videókártya miatt van?
A specifikációim:
ASUS H110M-K Intel H110 LGA1151 mATX Alaplap
Intel Core i3 3,90 GHz LGA1151 3MB (i3-7100) box processzor
Radeon RX 570 8GB videókártya
RAMMAX 4GB/2400MHz DDR-4 (RMX.4G24N) X2 tehát összesen 8GB
Kingston 240GB SATA3 2,5" 7mm (SA400S37/240G) SSD
Toshiba Desktop 3,5" 1000GB belső SATAIII 7200RPM 32MB Winchester
N-Base 500W 12cm Tápegység
FC PC-09 ATX Ház
Eddig egy Geforce GTX 750 Ti volt 2 gigás, de mivel öreg kárty volt már így le cseréltem erre, na és itt kezdődtek a problémák, kb minden játéknál ahogy elindítom őket akkor a készítők logojánál vagy a fő menüben a kép teljesen megfagy, ha mozgatom az egeret hallom a hangot ha rámegyek valamire ha van a főmenüben zene azt is, tehát csak a kép fagy meg. A Red Dead Redemption 2-nél ezt úgy tudtam megoldani hogy nem fullscreenben futtatom, ott így nincsen gáz, hogy más játékoknál működik e ez azt nem tudom mivel még az is kb lehetetlen sokszor hogy a fő menübe eljussak fagyás nélkül...Ekkora szar lenne az AMD?
Mondjuk ez az 500W-os táp csak kb. 350-370W körül van 12V-on szóval nem akkora ász. RX570-nek egyébként elég egy 400W-os táp, főleg egy ilyen i3 mellett. Összesen megesznek 200W-ot na bumm...
De sztem nem a táppal lesz gond. Ha használt kártya nem lehet hogy rosszat adtak?
Én újrahúznám az egész windowst.
"Ahha...400W-táp egy minimum 450-et igénylő kártyának..."
I3-7100 51w
RX 570 150w
A teljes konfig fogyasztása összesen 300w alatt marad, a be quiet 400w-al is többre képes, mint a papírnehezéked.
Milyen Nvidia?! AMD a kártya nem vagyok hülye hogy Nvidia Drivert telepítsek hozzá!
De amúgy nem, először let berakva a kárty utána a Windows persze elkezdte a maga hülységeit, de utána manuálisan is meg lett csinálva minden.
Kérdező, én segíteni akartam.
Vagy Driver hiba, vagy TÁP, azaz nem képes stabilan menni a VGA.
Ez a kettő ami a leginkább valószínű.
Az hogy már a menüben jelentkezik, ezért is kérdeztem, hogy a gyártó által a DVD -n mellékelt, és ajánlott driverrel telepítetted!?
Mert a legújabb nem mindig jobb, sőt gyakran hozhat hibát, míg amit a VGA -hoz csomagolnak, az mindig garantáltan működik, maximum újítások, esetleges optimalizálások nincsenek benne.
Amit írtam azt nem neked címeztem hanem az eztmondom nevű felhasználónak.
Amúgy nem volt mellé mellékelve driver, az internetről lett leszedve a gyártó holnapjáról az ehez a típushoz való aktuális vezió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!