Ez a videókártya miatt van?
A specifikációim:
ASUS H110M-K Intel H110 LGA1151 mATX Alaplap
Intel Core i3 3,90 GHz LGA1151 3MB (i3-7100) box processzor
Radeon RX 570 8GB videókártya
RAMMAX 4GB/2400MHz DDR-4 (RMX.4G24N) X2 tehát összesen 8GB
Kingston 240GB SATA3 2,5" 7mm (SA400S37/240G) SSD
Toshiba Desktop 3,5" 1000GB belső SATAIII 7200RPM 32MB Winchester
N-Base 500W 12cm Tápegység
FC PC-09 ATX Ház
Eddig egy Geforce GTX 750 Ti volt 2 gigás, de mivel öreg kárty volt már így le cseréltem erre, na és itt kezdődtek a problémák, kb minden játéknál ahogy elindítom őket akkor a készítők logojánál vagy a fő menüben a kép teljesen megfagy, ha mozgatom az egeret hallom a hangot ha rámegyek valamire ha van a főmenüben zene azt is, tehát csak a kép fagy meg. A Red Dead Redemption 2-nél ezt úgy tudtam megoldani hogy nem fullscreenben futtatom, ott így nincsen gáz, hogy más játékoknál működik e ez azt nem tudom mivel még az is kb lehetetlen sokszor hogy a fő menübe eljussak fagyás nélkül...Ekkora szar lenne az AMD?
Nem az AMD a szar, hanem te vagy szerencsétlen, ha nem jutott eszedbe végigmenni a legalapvetőbb fix-eken.
Például, ha egy 5 éves, kenyérpirító áramkört használsz alaplapként, akkor elképzelhető, hogy frissíteni kéne a bios-t.
Gondolom az ajánlott drivert telepítetted, és nem biztad a Windows -ra!?
De lehet nem kap elég energiát a VGA, a N-Base 500W nem épp stabil, könnyen okozhat ilyen problémákat.
Én maximum karácsonyi világítás tápellátására használnám.
Istenem már megint mennyi undorító bunkó ember...
Egyébként a gépet folyamatosan fogom fejleszteni, csak éppen nincs több százezer forintom fölösbe hogy egyszerre vegyek meg mindent... Szóval igen tisztában vagyok vele hogy nem fogja egyenlőre példáúl a RDR 2-t 4K-ban 60 FPS-el futtatni...A kártyát meg hozzá értő embe szeelte be.
Na mindegy, köszönöm azt a kevés értelmes választ amit kaptam.
6k kínai hulladék tápod van, RX 570-nek meg teljesítménye és fogyasztása is van.
Vegyél minimum egy ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!