Miért nem raknak DVD vs BLU-RAY írót a laptopokba vs PC-be?
Figyelt kérdés
Láttam már pár olyan PC házat is, amibe egyáltalán nem is lehet be rakni.
Aki meg veszi, de az írott adatait nem fogja tudni használni.
Miért jó ez?
2018. aug. 2. 17:25
21/24 A kérdező kommentje:
Hogy érted a mától?
Pedig az előtt semmi gondja nem volt a lemeznek.
2018. aug. 3. 20:38
22/24 anonim válasza:
Hőmérsékleti tényezők. Tudod pára és maga a magas vagy alacsony hőmérséklet és ezek váltakozása. Ennyi elég hogy tönkremenjen.
23/24 A kérdező kommentje:
Meg volt 1 db DVD lemezem 4 db film, 2 év után be raktam a DVD lejátszókba csak x jelet írtak ki, a pc-be meg csak felpörgőt. Miért adta meg magát 2 év lat a lemez?
Pedig táskába volt a szobába.
2018. aug. 4. 13:29
24/24 anonim válasza:
Lesznek majd külső DVD-meghajtók. Mint ahogy mind a mai napig léteznek pl. külső floppymeghajtók. :)
És egyetértek, nekem is fontosak az adataim, csak sajnos a technika többre tartja a folyamatos, néha már erőltetett újításokat, mint a kompatibilitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!