Miért nem raknak DVD vs BLU-RAY írót a laptopokba vs PC-be?
Láttam már pár olyan PC házat is, amibe egyáltalán nem is lehet be rakni.
Aki meg veszi, de az írott adatait nem fogja tudni használni.
Miért jó ez?
Én nCore-on töltök le filmeket, és pár éve már nem játssza le egyik asztali DVD lejátszom se a filmeket, nem támogassák a mai kodeket.
Meg 1x előfordult akartam pár éve nézni egy filmet asztali lejátszón, és nem indult el egyiken se, még gépben se, csak hibát írtak, valószínűleg el tűnt róla az egész film 2 év után.
Vannak sok CD-im tele van karccal. Szerinted tönkre teszi a meghajtott?
1x Volt egy hifim aminek már a lézerre haldokolt, és akadozott a CD, és az óta minden meghajtóba akad, tönkre tette a CD-t.
Hogy tudta tönkre tenni ha fizikailag nem ér hozzá?
DVD lejátszom is el játszotta 2 éve, tönkre tette az új DVD lemezt, pedig ki írtam semmi baja nem volt a gépben mert ellenőriztem, de mikkor a DVD lejátszó tönkre tette, az óta gépben is rossz volt.
"tegyük be a mikroba és tönkre fog menni."
Az lehet. De nem a mágnesesség miatt hanem a hőhatás miatt.
"Vannak sok CD-im tele van karccal. Szerinted tönkre teszi a meghajtott?"
Nem.
"1x Volt egy hifim aminek már a lézerre haldokolt, és akadozott a CD, és az óta minden meghajtóba akad, tönkre tette a CD-t."
Nem az tette tönkre, mivel mint írtad is fizikailag nem érintkezik az olvasófej a lemezzel. Az mától ment tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!