Miért nem raknak DVD vs BLU-RAY írót a laptopokba vs PC-be?
Figyelt kérdés
Láttam már pár olyan PC házat is, amibe egyáltalán nem is lehet be rakni.
Aki meg veszi, de az írott adatait nem fogja tudni használni.
Miért jó ez?
2018. aug. 2. 17:25
1/24 anonim válasza:
Mert sokan már nem használnak DVD-t. 2018 van. Akinek kell az meg választ a 150 féle házból olyant amibe belemegy. Ennyi!
2/24 A kérdező kommentje:
De majd az olyan házak is megszűnnek.
2018. aug. 2. 17:31
4/24 A kérdező kommentje:
És amiket ki írtam sok CD-re képeket zenéket, DVD-re meg filmeket. Azokkal mi lesz?
50 ezer ft-ba kerültek az üres lemezek.
Ne vicceljünk már, hogy az 50 ezeret csak ki dobom az ablakon.
2018. aug. 2. 17:35
5/24 anonim válasza:
Akkor 30 év múlva... Fontos ez??
6/24 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem sok embernek fontosak az adatai.
2018. aug. 2. 17:38
7/24 anonim válasza:
Akinek fontos az már rég HDD-n - is - tartja őket!
8/24 A kérdező kommentje:
Te mit csináltál a DVD íródal és a lemezeiddel?
2018. aug. 2. 17:41
9/24 anonim válasza:
Az íróm a gépben van és nem használom. A lemezeket meg felmásoltam egy 4 TB-os HDD-re a lemezeket meg odaadtam annak aki még tud vele mit kezdeni.
10/24 anonim válasza:
Ha fontosak az adataid tegyél róla pl csinálj biztonsági mentéseket többet többféle módon pl felhőkbe, saját hddre tükrözbe ami nincs gépre dugva amit ellenörzöl x időnként, valamint a fizetős rész bérelsz nas szervert vagy veszel egyet amin tartod az adataid igy biztosan vhol meglesznek a nagyon fontosak. Témára térve manapság 2018 van mondhatni a blue ray lemezek nem sokáig éltek ott vannak a streamek óriási tárháza amik megölték a dvd blue ray lejátszók korát már semmi értelme max ha van egy kazalnyi lemezed vagy retrózásból tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!