Átlagáron egy pc szervízben mennyi pénzért telepítenek újra, raknak rá windows-t asztali gépre?
Általában annyi pénzért telepítenek, amennyire meg tudják húzni a delikvenst...
De alapból 10 000 Ft-ot elkérnek a mocskok! :-)
Jóval könnyebb, mint egy nukleáris rakétasiló működtetése.
A 10 éves keresztfiam is meg tudja csinálni egyedül. Én azért biztos nem adnék ki pénzt. Millió leírás van róla a neten.
Én egy alap telepítést, ami Windows -t, Office -t, +alap programokat tartalmaz 3 eFt -ot szoktam kérni. Akkor szoktam esetleg többet, vannak extra igények is vagy nagy mennyiségű adatot kell lementeni.
Egy szerviz az más, ott van rezsi óradíj. Fizetni kell az alkalmazottat +adó, fűtés, villany + még egy kis hasznon is kéne. Ezért olyan drága, ha olyan helyre viszed.
Megtudnám magam is csinálni, csak nincs telepítőm az eredeti windows-hoz.
Internetről meg nem szeretném etölteni mert már párszor megszívtam.
Ha budapesti vagy, hozol hozzám egy lemezt, kiírom az msdn-es 64 bites w7-et + a loadert (ami legalizálja) és 30 perc alatt túl vagy rajta. Utána meg megy online segítséggel a többi (driverek vírusirtó, stb).
Ennél már csak az a kedvezőbb, ha valaki ad neked egy letöltési linket, de azt nem tudok adni :)
Hát ha taknyolt vér-Pistike Windowst szedsz le, azzal valóban megszívhatod. Ezért kell eredeti (MSDN -t) leszedni. Torrent oldalról is akár. De ha valóban legális a Windowsod termékkulcsal meg mindennel, akkor a Microsoft is biztosít legális utat, hogy letöltsed az elveszett telepítőd. Utána már csak egy pen drive kell vagy üres DVD + DVD író.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!