Azt írja a gép, hogy "nincs telepített hangeszköz", miért?
Üdv,
Adott egy 3 éves (most újratelepített) Asus X555LD típusú laptop, op-rendszer windows 10 pro (eredeti), rendszer típusa x64 based on PC, alaplapot nem tudom...
Tegnap telepítettem fel reá a honlapról a Realtek driverét, és továbbra is jobb oldalt lent egy piros x van a hangszóró jelnél mondván: "nincs hangkimeneti eszköz telepítve". A vezérlőpultnál az eszközöknél szintén "nincs telepített hangeszköz", nem reagál se mikrofonra, se fejhallgatóra, az eszközkezelőben pedig mind a "hang- videó és játékvezérlők" menü alatt, mind pedig a "hangbemenetek és -kimenetek alatt" az ikonok haloványak, s ha bármelyikre is rámegyek (legyen az a hangszórók, vagy a "Realtek High Definition Audio", a tulajdonságoknál a következő fogad: "Jelenleg ez a hardvereszköz nincsen a számítógéphez csatlakoztatva. (Kód: 45)"
Mit lehet tenni? Valakinek van valami ötlete? Köszönöm a segítséget.
Ezt a driver-t tetted fel?
Ez a biztonsági dolog?
Amúgy furcsa, hogy a megvásárolt vírusirtóim úgy csinálnak, mintha nem vettem volna meg őket. Kikapcsolnak, aktiválást kérnek, stb. Pedig működtek, hiszen - mondom - meg lettek véve és aktiválva is lettek. (Szakember végezte, nem én.)
De amúgy nem lehetséges ilyen probléma úgy, ha a gép megsérül? Vagy az kizárható?
És köszönöm, hogy igyekszel segíteni. :)
Cserébe felajánlom én is segítségemet az én szakterületeimben, ha kell. (pszichológia, reumatológia)
Malwarebytes? Ingyenesek közül a legjobb. Volt egy elég kellemetlen vírusom:
Itt nem segített a malwarebytes, csak a zemana antilogger.
Üdv
Nem tudom jelen van még nálad a probléma, de velem is ez volt ezért megosztom nekem mi segített:
HP laptop, a HP oldaláról a legfrissebb audio drivert telepítettem, utána azonnal visszajött a hang.
Nem tudom segít-e az ASUS laptopnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!