Win7 v. állítás? Hangerőkev. Szerint Driver Booster után nincs hangeszköz telepítve, CCleaner szerint van D. Booster-es visszaállító-pont; de nem tudom a CCleanert erre használni. Reboot-ot még nem csináltam, de ki van pipálva, mintha tettem volna.
És elfelejtettem, hogyan kell visszaállítást csinálni úgy egyébként is, CCleaner-rel meg végleg sose próbáltam, nem tudom, lehet-e. És nem tudom, visszaállna-e Driver Booster előtti állapotra a gép. A reboot-ra még nem mentem rá, még nem indítottam újra, de lehet, hogy attól újra visszajönne a hang? Szerintem kipróbálom, de kérlek, akinek van tanácsa, az írja meg! Nagyon szépen köszönöm.
Ja és még azt hiszem, nem egybpl próbálom ki, várok még egy kicsit, hátha tud valaki valamit segíteni.
Ja és mégegy, egy ideje már régen nem csinált visszaállítási pontokat a gépem, meg a windows naplófájlokat is törölgetni szoktam a Ccleanerrel, de ma még nem futtattam le szerintem a Ccleanert. Tehát a ma reggeli cuccok még talán meglehetnek. Viszont már rámentem, hogy futtassa le, de nem futtatja mindig le egyből, van , amikor csak miután rámegyek, azután órákkal indítja el a tisztítást, már nem új gép.
Amúgy a Driver booster, mikor még nem voltak ott pipák, hogy up-dated; akkor odaírta néhány fájl mellé, hogy reboot. Tehát ez azt jelentené esetleg, hogy rebootolás után rakna be helyette újat? Pl, ha szerinte elavult volt a hanglejátszóm, akkor azt törölte, és rebootolás után szedne le újat? De amúgy már bezártam egyszer, és utána már nem írta ki, hogy rebootoljam, hanem már csak azt írta ki, hogy kész van a 18 újítás, tehát elvileg rebootolás nélkül is megcsinálta.
Vagy esetleg, ha semmi nem működne, honnan tudok jó sima egyszerű, kis memóriaterületet elfoglaló, ingyenes teljes verziós hanglejátszót telepíteni?
Előre is köszönöm a segítségeket, ötleteket!
Letölrölte az általa elavultnak ítélt drivereket a driverbooster, és nem telepített helyette újat. Előbb ezt láttam egy másik kérdésnél, de ennek a telepítéséhez is kéne valami driver. DirectX End-User Runtime Web Installer
Illetve hát a letöltés után ez az oldal jött be, amin ez van. Most erre rámentem, itt talán van valami, amit tudok hasznosítani.
www.microsoft.com/en-us/download/driver.aspx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!