Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP - SP3. hová tűnt a...

Windows XP - SP3. hová tűnt a "hangeszköz"? ASrock alaplap, integrált hanggal.

Figyelt kérdés

Bekapcsolás után nincs hang(rendszerhang sincs)

Vezérlőpultban jelzi, hogy nincs hangeszköz!

Eszközkezelő szerint minden rendben működik!

Külső(usb-s) hangkártyával sem ad hangot!

Windowst újratettem, lett hang, de a következő bekapcsolásnál ismét nincs "hangeszköz!

Agyilag kikészültem!

2016. aug. 30. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem régebben előfordult, hogy újra telepítés után néha nem volt hangeszköz XP alatt, amikor újraraktam akkor jó lett. Mivel nálad ettől függetlenül eltűnik a gyári drivereket kellene levadászni a gyártó honlapjáról és azokat feltenni.
2016. aug. 30. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem drájver hiányzott, hanem az újratelepítéskor nem kapcsolódott be a Windows hangszolgáltatása.

Találtam egy segítő oldalt, (bár az enyém nem HP gép) de a leírtak alapján vissza tudtam kapcsolni a hangot a Windowsban!

[link]

2016. aug. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!