Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Integralt videokartyat letilto...

Unic0rn kérdése:

Integralt videokartyat letiltottam eszkozkezeloben es ugy tunik meghibasodott? (Tobb info lent)

Figyelt kérdés

Laptop nem ismerte fel az nvidia videokartyam hanem az integralt inteles videokartyat használta. Az eszkozkezeloben vettem eszre, hogy mutatja mindkettot. Gameleshez jobb az nvidia ezert az integraltat ott letiltottam...Elment a kep es csak ugy jott vissza, hogy kikapcsoltam a gepet majd ujra elinditottam. Kep volt ezek utan viszont az nvidia videokartyat nem talalta (cpu z), a felbontas hirtelen nagy volt stb, visszavontam a tiltast. Ezek utan viszont sok program nem indul el, koztuk Heroes of the Storm vagy a WoW; gondolom a nagy igenyuk miatt. Ennek kovetkezteben megserulhetett a videokartya? Mi a teendo? Csak szerviz segithet rajtam? :)

UI: ne mondjatok hogy idiota vagyok pls, nem az en gepemmel tortent viszont laikusan hibabol en mondtam hogy le lehet tiltani... Napok ota probalja rendbehozni, windows is újra lett telepitve a driverekkel egyutt a laptopon. Volt toredezettsegmentesites is meg valami lemezhibaellemorzes is. Nem segitett.

Koszi a valaszokat!

2016. júl. 28. 09:10
 1/2 anonim válasza:

Az integráltnak elvileg nincs semmi baja, ha behozza a képet csak lehet, hogy valami illesztőprogram kéne. Lehet, hogy nem kellett volna újra rakni a laptopot, csak visszaállítani egy nappal korábbi időpontra mint mikor le lett tiltva.

A beállításoknál a képernyőfelbontást mennyire lehet állítani ill. mennyire lehetett a tiltás előtt?

Ha most kevesebb akkor valószínű, hogy illesztőprogramot kell letölteni, ami jó az integrált kártyának.

2016. júl. 28. 09:52
 2/2 CspCsj ***** válasza:
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > Videokártyák kategóriában hány elem van és mik ezek pontosan?
2016. júl. 28. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!