Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenovo think padom laptop...

Lenovo think padom laptop töltője meghibásodott. Hogyan tudom felküldeni Budapestre?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat, hogy írni kell levelet a szervíznek és küldenek futárt ért... Ez mennyire reális, valamint hogy működik? Hogy, mivel, melyik futárszolgálattal küldjem fel?

[link] ez lenne a szerviz, ahova menne a laptop.

2016. máj. 2. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha garanciális akkor jelented ott ahol vetted, és ők mondják a továbbit ha kell bármit tenned.

Ha tuti hogy csak a töltő, azaz az adapter.

(Ezt akár könnyedén multiméterrel is megnézheted)

Akkor én inkább vennék egy hozzá való adaptert.

Sajnos valószínűleg úgy is azt mondja a "szakértői" bevizsgálás, hogy te rontottad el, pl. hogy megszakadt a vezeték mert megfeszítetted.

És fizetheted a járulékos költségen felül az adaptert is.

(Sajnos tapasztalat, és nem igen volt kedvünk vitát nyitni...)

Ha viszont ntebook belsejében a töltő csatlakozó lazult meg, akkor küld szervizbe, bár szintén lehet hogy felszámolna érte kis összeget.

Magyar Lenovo márka szervizzel nagyon - nagyon problémás, még a HP -jé is jobban produkál pedig az nem egy Sony vagy DELL.

2016. máj. 2. 12:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen válaszodat! :) Ma akarom bevinni, hogy nèzzèk meg, ès nagyon remènykedek benne, hogy gyorsan ès jól fog elsülni a javítás.
2016. máj. 3. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!