Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meghibásodott a számító gépem...

Meghibásodott a számító gépem mit tegyek? Leírásban kép is van

Figyelt kérdés

Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.. Ma kapcsoltam be a gépemet és a "Windows indítása" képnél lefagyott újraindítottam és ugyan ez. Aztán áramtalanítottam kifújtam sűrített levegővel utána tovább ment és ezt adja ki: [link]

És nem megy tovább, SSD-n van a windows és van mellette egy HDD de a C-n van a windows.. D meghajtón semmi nincs egy 100 MBos meghajtó amikor bootoltam egyszer es formáltam a C-t minden a C-n van és SSD meghajtó!! Fogalmam sincs mit tegyek.. Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. nov. 19. 22:39
 1/4 Tengor ***** válasza:
Lehet, hogy meghalt az SSD-d. Én ezen a vonalon indulnék.
2015. nov. 19. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
1 éves nem hiszem hogy baja lenne nem használtan vettem annyit meg soha nem ment hogy túlmelegedjen szerintem:/ bár ez is egy megoldás hívnom kéne egy informatikust?:/
2015. nov. 19. 22:42
 3/4 Tengor ***** válasza:

Sehol nincs megírva, hogy az SSD-k (bármilyen kavicsnál bonyolultabb eszköz) egy éven belül nem hibásodhat meg.

Amennyiben nem tudod hogy diagnosztizáld a hibát és nem is érzed magad képesnek arra, hogy ennek utánaolvass, akkor igen, hívj egy informatikust!

2015. nov. 19. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Utána olvastam találtam 5 különboző megoldást..
2015. nov. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!