Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Intel (R) HD Graphics family...

Intel (R) HD Graphics family mit tud?

Figyelt kérdés
ven egy ilyen videokártyám, de nem találtam róla semmit a neten, milyen játékok futnak el rajta (azt gondolom, hogy nem játszásra van, de azért mgkérdeztem)? egyáltalán létezik ilyen még? mikre képes? (4096)

2016. aug. 19. 00:30
 1/3 anonim válasza:
Tudomásom szerint az "Intel HD Graphics family" egy összefoglaló név, amibe az Intelnek a "HD" integrált videókártyái tartoznak.Hát, hogy maga a videokártya mit is tud, azt így nem lehet pontosan elmondani, hiszen pontos típust nem írtál, de tekintve azt, hogy egy integrált videókártyáról van szó,nem , lehet sok jóra számítani.Egy két újabb játékot talán elfuttatsz vele mint,pl.:Hearthstone vagy hasonló kaliberű játékok, de szó mi szó,ez tényleg nem játékra van!
2016. aug. 19. 02:02
 2/3 A kérdező kommentje:
A laptopomban van, és néztem már én is, hogy miért nincs konkrétabb név(pl hd4400), de csak ennyi van ráírva, a laptopról sem találtam semmilyen infót(a weboldalakon csak annyi van odaírva, hogy integrált)
2016. aug. 19. 02:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg milyen a procid. Abba van benne az integrált videókártya. Ott írni fogja milyen intel hd graphics van benne.

Inkabb csak megjelenítésre alkalmas, de könnyebb játékokat simán elvisz. Teszteltem már gta sanandreast, vice city-t, cs 1.6.

Ilyenekre elég.

2016. dec. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!