Milyen Macbookot vegyek 2018-ban?
190000Ft.
200000Ft.
175000Ft, ajándék hord-táskával.
189000Ft, üzletből garival:
Ennyiért, ebben a kategóriában, csak ilyen lehetőségeket tudok felsorolni....
Amennyiben nem létszükséges a macbook, és más fajta laptopok is jók lennének, adok pár tippet jó minőségő gépekhez:
Dell Laptop, erősebb:
Asus laptop, erősebb:
Mindkettő az értékhatárod alatt van, stabil gépek.
A "sima laptopokat" csak azért jeleztem feléd, mert a mostani felső és felső-közép kategóriás gépek stabilitásban egy szinten vannak a Macbookokkal, és ha egy másik kérdező keresgetés közben itt is megnézegeti a lehetőségeket, akkor pontosabb képek kapjon a lehetőségekről :-)
Macbookom kölcsönben volt régebben, nekem csak azért nem volt jó, mert olyan programokkal kellett dolgoznom, amelyek a rendszeren nem működtek. Stabilitásban, kinézetben, strapabíróságban nagyon ott vannak, csak az áraik az eget verik. Kispénzű emberként engem ez tart vissza egyedül....Hitelt felvenni meg mindig is utáltam.
Linux disztribúciókhoz mindenféle telefonhoz, tablethez készítettek már csatlakozó felületeket, programokat, ilyen téren a windows hiánya nincs sok hatással rám...Csak azok a fránya programok, amiket használnom kell.
2011-es Pro-t ne vegyél, elég sok a probléma velük. Egyik ilyen a vga hiba, amit te is említettél.
Mire akarod használni? Alap dolgokra kapsz 200-ért használt, 2015-ös Air-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!