Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbookot szeretnék vásárolni,...

Kovi Bovi kérdése:

Macbookot szeretnék vásárolni, de teljesen tanácstalan vagyok milyet vegyek, zserintetek Macbook Pro-t vagy Macbook Air-t?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt néztem:

[link]

[link]

Mindenképpen egy kisebbet, tehát egy 13" MacBook Pro-t vagy Air-t szeretnék venni.

Érvek az egyik/másik mellett?

2013. ápr. 20. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha nekem lehetőségem lenne rá, illetve kellene, akkor szerintem az Air-t választanám:)
2013. ápr. 20. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
Hol ér ez a szar 300 ezer forintot?
2013. ápr. 20. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
350ezerért olyan gépet lehet venni, hogy az csak na... Ilyen szarra költeni, csak azért, hogy 1-2 napig téged csodáljanak... nem semmi kisebbségi komplexus kellhet hozzá.
2013. ápr. 20. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:
30%

De tényleg nem bántásból,de egy i5,egy 1440x900-as kijelző,meg egy HD4000 ennek a felét sem nagyon éri újonnan.

Egyedül az SSD egy jó pont.

Meg ne vicceljünk már,augusztusig van rá gari?

Vicc az egész.

2013. ápr. 20. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

Tudom, hogy azt írtam hogy én az Air-t venném, de egyet kell értenem velük.

Ennyiért már ugye szuper asztali PC-t lehet venni, de Win-es laptopot se rosszat. Egy Macbook-on photoshoppolni lehet. (Ahogyan a tesztben láttam, csak odáig "fajultak" a tesztek.)

Egyszóval hogyha nem lenne ráírva az hogy Apple, akkor valószínű 50.000-ért vesztegetnék a legközelebbi kirakodóvásárban.

Nem tud az olyan sokat...

2013. ápr. 20. 20:43
 6/16 A kérdező kommentje:

Azért ennyire ne minuszoljuk le a MacBookot.

Azért szeretnék mindenképp Apple gépet, mert prémium kategóriás és tartja az árát.

Ha megnéztek egy hasonló szegmensű Windows-os laptopot (Ultrabook), akkor az is hasonló áron van (sőt), viszont sem az anyaghasználatban, sem a stabilitásban nem közelíti meg ezt, meg persze fél év múlva az lesz 100k ez meg kb. 220 :)

Maga az OSX rendszer stabilitása, meg persze nem megfeledkezve a 6-7 órás akkumulátor üzemidő, ezek az okok amiért mindenképp MacBookot szeretnék vásárolni.

Nézegettem másik MacBook Pro-t is az Almapiac.com -on, ez az ami még szimpatikus lenne a számomra:

[link]

Esetleg erről vélemény? Nem csak a hurrogás...

2013. ápr. 20. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

300k-ból veszek 180k-ért egy gamer asztali pc-t és mellé egy notebookot/ipadet amin lehet netezni. Nehogy ilyet vegyél!

Ha ennyit akarsz laptoopra költeni akkor ezt vedd: [link]

100-szor jobb mint a mac-ek. Ezzel még játszani is tudsz.

2013. ápr. 20. 21:12
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező, nagyon kurv@ra elvagy tévedve.
2013. ápr. 20. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"fél év múlva az lesz 100k ez meg kb. 220"

És?

2013. ápr. 20. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább az Air-t választanám , ha lenne ennyi pénzem :) egyébként én is macbookra szeretnék váltani , elegem van a windows-ból , túlbonyolított , hibás rendszer....
2013. ápr. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!