Macbookot szeretnék vásárolni, de teljesen tanácstalan vagyok milyet vegyek, zserintetek Macbook Pro-t vagy Macbook Air-t?
Ezt a kettőt néztem:
Mindenképpen egy kisebbet, tehát egy 13" MacBook Pro-t vagy Air-t szeretnék venni.
Érvek az egyik/másik mellett?
De tényleg nem bántásból,de egy i5,egy 1440x900-as kijelző,meg egy HD4000 ennek a felét sem nagyon éri újonnan.
Egyedül az SSD egy jó pont.
Meg ne vicceljünk már,augusztusig van rá gari?
Vicc az egész.
Tudom, hogy azt írtam hogy én az Air-t venném, de egyet kell értenem velük.
Ennyiért már ugye szuper asztali PC-t lehet venni, de Win-es laptopot se rosszat. Egy Macbook-on photoshoppolni lehet. (Ahogyan a tesztben láttam, csak odáig "fajultak" a tesztek.)
Egyszóval hogyha nem lenne ráírva az hogy Apple, akkor valószínű 50.000-ért vesztegetnék a legközelebbi kirakodóvásárban.
Nem tud az olyan sokat...
Azért ennyire ne minuszoljuk le a MacBookot.
Azért szeretnék mindenképp Apple gépet, mert prémium kategóriás és tartja az árát.
Ha megnéztek egy hasonló szegmensű Windows-os laptopot (Ultrabook), akkor az is hasonló áron van (sőt), viszont sem az anyaghasználatban, sem a stabilitásban nem közelíti meg ezt, meg persze fél év múlva az lesz 100k ez meg kb. 220 :)
Maga az OSX rendszer stabilitása, meg persze nem megfeledkezve a 6-7 órás akkumulátor üzemidő, ezek az okok amiért mindenképp MacBookot szeretnék vásárolni.
Nézegettem másik MacBook Pro-t is az Almapiac.com -on, ez az ami még szimpatikus lenne a számomra:
Esetleg erről vélemény? Nem csak a hurrogás...
300k-ból veszek 180k-ért egy gamer asztali pc-t és mellé egy notebookot/ipadet amin lehet netezni. Nehogy ilyet vegyél!
Ha ennyit akarsz laptoopra költeni akkor ezt vedd: [link]
100-szor jobb mint a mac-ek. Ezzel még játszani is tudsz.
"fél év múlva az lesz 100k ez meg kb. 220"
És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!