Macbookot szeretnék vásárolni, de teljesen tanácstalan vagyok milyet vegyek, zserintetek Macbook Pro-t vagy Macbook Air-t?
Ezt a kettőt néztem:
Mindenképpen egy kisebbet, tehát egy 13" MacBook Pro-t vagy Air-t szeretnék venni.
Érvek az egyik/másik mellett?
Az air bazi drága használtan ennyiért.
Amúgy a használattól függ, hogy melyik. Mire kellene?
Mennyi frusztrált emberke:))
Kérdező: én a Pro-t választanám. Masszívabb, könnyen bővíthető, pl ram, ssd+hdd kombó, stb.
Ettől függetlenül az Air is jó vásár annyiért.
10 elegem van a windows-ból , túlbonyolított , hibás rendszer....
1. tanulj meg dolgozni vele
2. vedd meg az eredetit
en valahogy semmi hibat nem tapasztalok rajta win 7 64 bit meg van mar 2 eve nap mint nap hasznalom de gondom egy szal sem volt vele
de ha mac os gepet akarsz akkor csak nyugodtan vedd meg a tularazott gepuket en tuti maradok a windowsnal
kamikaze17:
lehet hogy nincs kimondott gond a windows-zal, de próbáld csak ki az OS X-et egy ideig :) tobbé rá sem fogsz nézni a win7-re... fényévekkel fejlettebb, egy élmény használni, minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb, és hatékonyabb rajta.
Öcsém minek kell szArakodni egy ilyenen? Kinek mi tetszik!
A kérdező azt kérdezte, hogy a két Apple gép közül melyiket vegye meg.
Erre itt mindenki el kezd dobálózni a szarjaival, mondván, hogy az egyik mindig szarabb mint a másik.
Hát ez f@sza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!