Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbookot szeretnék vásárolni,...

Kovi Bovi kérdése:

Macbookot szeretnék vásárolni, de teljesen tanácstalan vagyok milyet vegyek, zserintetek Macbook Pro-t vagy Macbook Air-t?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt néztem:

[link]

[link]

Mindenképpen egy kisebbet, tehát egy 13" MacBook Pro-t vagy Air-t szeretnék venni.

Érvek az egyik/másik mellett?

2013. ápr. 20. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Hmmm, nekem a Macbook Air tetszetősebb. Csak azért érvelek az mellet, mert én mindenhova magammal cipelem a notit, és az Air jóval könnyebb. :D
2013. ápr. 24. 05:30
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Az air bazi drága használtan ennyiért.

Amúgy a használattól függ, hogy melyik. Mire kellene?

2013. ápr. 24. 07:10
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Mennyi frusztrált emberke:))

Kérdező: én a Pro-t választanám. Masszívabb, könnyen bővíthető, pl ram, ssd+hdd kombó, stb.

Ettől függetlenül az Air is jó vásár annyiért.

2013. ápr. 24. 21:32
 14/16 kamikaze17 ***** válasza:
4%

10 elegem van a windows-ból , túlbonyolított , hibás rendszer....

1. tanulj meg dolgozni vele

2. vedd meg az eredetit

en valahogy semmi hibat nem tapasztalok rajta win 7 64 bit meg van mar 2 eve nap mint nap hasznalom de gondom egy szal sem volt vele

de ha mac os gepet akarsz akkor csak nyugodtan vedd meg a tularazott gepuket en tuti maradok a windowsnal

2013. ápr. 25. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:

kamikaze17:

lehet hogy nincs kimondott gond a windows-zal, de próbáld csak ki az OS X-et egy ideig :) tobbé rá sem fogsz nézni a win7-re... fényévekkel fejlettebb, egy élmény használni, minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb, és hatékonyabb rajta.

2013. jún. 19. 03:32
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Öcsém minek kell szArakodni egy ilyenen? Kinek mi tetszik!

A kérdező azt kérdezte, hogy a két Apple gép közül melyiket vegye meg.

Erre itt mindenki el kezd dobálózni a szarjaival, mondván, hogy az egyik mindig szarabb mint a másik.

Hát ez f@sza!

2013. jún. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!