Macbookot vagy egy sima microsoftos laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék új laptopot venni. Most acer aspire 5935G-m van és elég sok mini programot használok ami lelassítja. Olyan gépre lenne szükségem ami gyors és nagy tárhellyel rendelkezik. Leginkább netezésre és torrent letöltésre használom a gépet. Játszani csak nagyon ritkán szoktam rajta. Ti Mackbookot ajánlotok vagy egy windowsos gépet? Ha windowsosat akkor abból melyik márkát?
Én márkát nem javaslok.Bár az ASUS TOSHIBA bevállt.Mac-et nem vennék mert rohadt drága azon már vehetsz 1 gamer laptopot(vagy legalábbis jobbat mint a mac-es gép). :)
2010. dec. 12. 19:47
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A Macbook csak az OP rendszer miatt lenne jó... Árban olyan 300.000 Ft ig gondoltam...
2010. dec. 12. 19:55
3/11 anonim válasza:
sztem ha ennyi pénzért veszed akkor Mac-et vedd. Az Apple minőségnek nincs párja, hidd el nekem, egy külön érzés!
2010. dec. 12. 20:47
4/11 anonim válasza:
Ja! És az az érzést szobizmusnak hívják :D
Ez pont ugyan az mint a Iphone.Semmivel sem tud többet mint egy jóminőségü,csak ez drágább.
Steve Jobsnak annyit sikerült elérnie hogy az Aple termékek dizájnoltak és életérzést képviselnek.Na meg nagy árcédulát!
2010. dec. 12. 20:56
5/11 anonim válasza:
Bocs elírtam Apple!
2010. dec. 12. 20:57
6/11 anonim válasza:
Íme egy jó ár/érték arányú gép, ami az anyagi kereteden belül van: [link]
2010. dec. 12. 21:17
7/11 anonim válasza:
Vagy mégnagyobb merevlemezzel és erős videókártyával (bár "csak" 2 év garanciával): [link]
2010. dec. 12. 21:21
8/11 anonim válasza:
Linux-ot tehetsz ingyen is a gépedre nem kell ez végett Mac-es gépet venni
2010. dec. 12. 21:25
9/11 anonim válasza:
Na figyelj ide. Az mond ilyeneket akinek nincs. 2 kategória van, vannak az érintő képernyős telefosok, és az iPhone. Trabant vs. Ferrari, próbálj ki már egy iPhone-nt, milyen ÉRZÉST ad, maga a kézben fogható csúcsminőség. Na, ugyanez van a Macbookok esetében, vehetsz te MSI-t is amiben 1 év után befosik a ventillátor, 2 év után kiszakad a kijelző keretéből a tartóvas... Egy dolgot jegyezzetek meg
APPLE = No.1 CSÚCSMINŐSÉG mindenben, ami nem Apple az csak egy MÁSOLAT, főleg a többi érintőképernyős telefos esetében. Szerencsétlen utánzatok...
2010. dec. 12. 22:46
10/11 anonim válasza:
köszönjük applefanboy :D mondanál pár szót a kedvelt windowsos programok hóleopárdon való alkalmazásáról?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!