Érdemes Macbookot venni?
"Fele annyiért ugyanazt a teljesítményt megkapod,"
Ezt szajkózzák állandóan az "okosok" amikor meg azt kérem, hgoy mutassanak egy olyan gépet ami fele annyiba kerül és annyit tud akkor meg kussolnak.
Mondom a szempontokat:
- 7 órás akkus működési idő
- teljes fém ház
- beépített kamera
- hasonló cpu, winyó, memória
- minőségi hangkártya
- 13"-os led kijelző (de akár nézhetjük a 15"-ost is)
viszont ha már 15"os változat akkor
- dedikált és integrált videókártya egyszerre legyen a gépben
Várom a féláras gépeket.
A linux meg messze nem OSX. Szerintem használhatóbb, mint a win, de akkor sem osx.
a minőségi hangkártyát most felejtsd el... ugy recseg nagy hangszóron mint a szemét... 2 koncertet bírt aztán hibásodott is... olyan alap zaj van... a dobos meg is bátna annyi pénzért...
a mackbook akkor jó ha guatemala-án dolgozol ahol 7 óráig nem jutsz konnektorhoz... nesze a válaszaid. a többit meg veri az asus...
ha csak nincs 5 millio forintot kereső IRODAI áláásod mitn a FILMEKBEN akkor felesleges mercsak a baj lesz vele.... itthon meg vagyonokért lehet csak csináltatni... (najo ez nem biztos)
komolyan beszélek... hacsak nem abból élsz emg hogy excelt nyomogatsz teljesen fölöseges nemjo semmire csak netezésre. nagyon nem szeretjük az ableton felse ment rá...
Megéri,de az USA-ból kell behozni!
Előnyei:Legtöbbet előttem megemlítették!De én jónak tartottam,hogy kaptam hozzá az os x telepítő lemezt,mert ugye most windowsot használok rajta,de ha meggondolnám magam feltudom rakni rá az os x-et,nem úgy mint az olcsóbb laptopok,hogy fizetsz az előretelepített op.rendszerért,csak nem kapsz hozzá lemezt,de ráfizetsz 30 ezret,és nem lehetsz megbizonyosodva,hogy tényleg eredeti-e!Úgyhogy Apple!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!