Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes Macbookot venni?

Érdemes Macbookot venni?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?Megéri az árát?
2011. júl. 6. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
melyik macbookra gondolsz? mert van 3 féle. amúgy amit kapsz, azért megéri. egyesek szerint nem éri meg. de azok még nem használtak os x-et, vagy ilyen pro gamerek, akik csak codozni meg wowozni tudnak.
2011. júl. 6. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nem éri meg. Fele annyiért ugyanazt a teljesítményt megkapod, csak OS X nélkül. Viszont Arra meg utánzatként ott a Linux. Mondom ezt úgy, hogy használtam már OS X-et!
2011. júl. 6. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
külföldön megéri, mert nem kerül annyival többe, de itthon csak akkor ruházz be rá, ha nem tudod hova tenni a pénzed...
2011. júl. 6. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Fele annyiért ugyanazt a teljesítményt megkapod,"

Ezt szajkózzák állandóan az "okosok" amikor meg azt kérem, hgoy mutassanak egy olyan gépet ami fele annyiba kerül és annyit tud akkor meg kussolnak.

Mondom a szempontokat:

- 7 órás akkus működési idő

- teljes fém ház

- beépített kamera

- hasonló cpu, winyó, memória

- minőségi hangkártya

- 13"-os led kijelző (de akár nézhetjük a 15"-ost is)

viszont ha már 15"os változat akkor

- dedikált és integrált videókártya egyszerre legyen a gépben

Várom a féláras gépeket.

A linux meg messze nem OSX. Szerintem használhatóbb, mint a win, de akkor sem osx.

2011. aug. 4. 23:47
 5/9 anonim válasza:

a minőségi hangkártyát most felejtsd el... ugy recseg nagy hangszóron mint a szemét... 2 koncertet bírt aztán hibásodott is... olyan alap zaj van... a dobos meg is bátna annyi pénzért...

a mackbook akkor jó ha guatemala-án dolgozol ahol 7 óráig nem jutsz konnektorhoz... nesze a válaszaid. a többit meg veri az asus...

ha csak nincs 5 millio forintot kereső IRODAI áláásod mitn a FILMEKBEN akkor felesleges mercsak a baj lesz vele.... itthon meg vagyonokért lehet csak csináltatni... (najo ez nem biztos)

komolyan beszélek... hacsak nem abból élsz emg hogy excelt nyomogatsz teljesen fölöseges nemjo semmire csak netezésre. nagyon nem szeretjük az ableton felse ment rá...

2011. aug. 6. 00:46
 6/9 anonim válasza:
a 15 col meg egyszerűen nevetséges.... nincs azazisten hogy 15 cntire hajoljak a képernyőhöz... a LED től mwg el ne élvezz már....
2011. aug. 6. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok leülhetsz egyes. A kérdésre nem tudtál válaszolni.
2011. aug. 6. 03:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Megéri,de az USA-ból kell behozni!

Előnyei:Legtöbbet előttem megemlítették!De én jónak tartottam,hogy kaptam hozzá az os x telepítő lemezt,mert ugye most windowsot használok rajta,de ha meggondolnám magam feltudom rakni rá az os x-et,nem úgy mint az olcsóbb laptopok,hogy fizetsz az előretelepített op.rendszerért,csak nem kapsz hozzá lemezt,de ráfizetsz 30 ezret,és nem lehetsz megbizonyosodva,hogy tényleg eredeti-e!Úgyhogy Apple!

2013. aug. 28. 01:16
 9/9 anonim válasza:
Én vettem egy hp laptopot windows van rajta és vmware-ben futtatok os x et. igy van egy olcso laptopom de mégis tudok osx programokat használni. az os x nem olyan gyors mint egy mac en lenne de nem is lassu. normál sebességen tudok futtatni xcode ot és egyéb appstore bol letöltött alkalmazást.( OS X MAVERICKS et használok) szerintem ez éri meg a legjobban és nagy tudás sem kell hozzá hogy megcsináld.
2014. aug. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!