Milyenek a HP laptopok? Kinek van ilyene? Ez megéri az árát? Vagy inkább vegyek egy apple macbookot?
2011. febr. 19. 18:01
1/7 anonim válasza:
2 haveromnak HP laptopja volt egyiknek 8 hónap után meghalt az alaplapja egy vagyon volt a javítás másiknak meg a monitorja szált el. Valahol olvastam is róla hogy nem egy hosszú távú életre képesek szóval szerintem HP-t hanyagold
2/7 Panda Péter válasza:
a pavilion multimédiás cumó, nagyon felszerelt, még tv tuner is szokott benne lenni, viszont a gépház "csak" műanyagból van.
ha igazán strapabíró gépet akarsz, akkor ajánlom a probook, de még inkább az elitebook szériát. van már egy kis tapasztalatom laptopjavításban, és hidd el, igenis sokat számít, hogy egy gép házában mennyi a fém. én nem vannék macbookot egy elitebookkal szemben, kvázi azonos árom az elitebook sokkal többet kínál.
3/7 Panda Péter válasza:
annyira bírom ezt a haveromnak ez meg ez volt kezdetű sztorikat. ha a legolcsóbbat veszi meg az ember, persze hogy nem kap jó minőséget, de egy minőségi, business kategóriás hp géppel nem sok más ér fel, az teljesen biztos.
4/7 anonim válasza:
Egy minosegi, business szerias hp geppel feler szinte minden mas gyarto minosegi, business szerias gepe. Errol ennyit, hp pedig olcso kategoriaban valoban nem a legjobb valasztas, de melyik az amelyiknel 100%-os lehetsz hogy nem lesz semmi gubanc? (ja amugy a linkben szereplo gep nem is az a nagyon olcso kategoria).
6/7 Panda Péter válasza:
proci és a vga elavult, én hanyagolnám. plusz, ajánlom a notebookstore nevű boltot.
7/7 anonim válasza:
nekem hp-m van és több, mint 5 éves, nem volt kímélve, mégis él és virul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!