Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A fiam számítógépe miért van...

A fiam számítógépe miért van zárral lezárva?

Figyelt kérdés

A kamasz fiamnak van egy számítógépe, amelyik zárral le van zárva!

Kb. 4 éve ajándékba kapta szülinapra a külön élő édesapjától úgy, hogy a számítógépre egy zár van rászerelve, kulcsot pedig nem kaptunk hozzá!

Meglepődtem, amikor ezt megláttam, és természetesen kértem a kulcsot, de az apuka közölte, hogy nincs rá szükségünk, ha meghibásodik a gép, adjuk neki, majd ő kizárja és megnézi vagy elviszi a szerelőhöz.

Amikor kb. 2 éve gond volt a számítógéppel, egy számítástechnikus ismerősöm eljött hozzám és meg akarta nézni, de amikor felhívtam az apukát, ő közölte, hogy nem kell nekünk a kulcs, adjuk neki, majd ő otthon kinyitja és megnézi.

Végül nem kellett kinyitni, de azóta is le van zárva, a fiam pedig az édesapjával nem tartja a kapcsolatot, kulcsot már biztos, hogy nem kapunk.

Szerintetek miért zárta le a számítógépet?

Miért nem akarja, hogy az ismerősöm, aki számítástechnikus szakember, kinyissa és belenézzen?

Attól biztos, hogy nem tartott, hogy a fia nyitogatja, mert egy nagyon rendes és okos gyerek, ez eszébe sem jutna.

2017. júl. 9. 12:39
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Rendben, leírom, csak egy kis időre van szükségem. Egy szerelő azt mondta, hogy vállalja, de csak úgy, hogy hazaviszi a gépet, és otthon csinálja, mert "otthon van minden szükséges szerszám".

Nekem ez nem tetszik, mert szerintem ha talál valamit, akár le is tagadhatja, és ha az alkatrésznek értéke van, akkor megtartja.

Remélem, hogy egy másik szerelő vállalja, egy olyan ember, aki itt nálam, a lakásban kinyitja, és akkor együtt megnézzük.

2017. júl. 16. 14:16
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól gondolod, ne add ki a kezedből.

A szemed láttára szedjék szét.

2017. júl. 16. 14:41
 43/44 anonim válasza:
Lett fejlemény?
2017. júl. 26. 10:16
 44/44 anonim ***** válasza:
Na és mostanra lett már fejlemény? :D
2017. aug. 8. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!