Miért gyenge a számítógépe illetve mi lehet benne a rossz?
Az lenne a kérdésem hogy van egy számítógépem amivel az a baj hogy egyzserüen átnáztem már milioszór mégsem értem mi a baja, van két barátom és az a lényeg hogy mind a kettöjüknek megnéztem már a gépét és összevetettem a sajétommal és elivleg az enyémnek jobbnak kellene lennie mégis megbukik a játékoknál a barátaim gépén mniden hiba és akadály mentesen müködik de az enyémen nem legyen itt szó online PL: MMorgp vagy egy Moba vagy egy sima Pc játékrol akkor is jobb teljesitményt nyújt az ö gépük!
Mind emellet olyan hibái is adódnak hogy nem hozza be éppen a böngészőt vagy éppen a programot amit szeretnék , sokszor vannak megakadások hibák , és emellet elég lassú és egyszerüen nem jövök rá mi a gond de föképp a játékoknál , már milioszor ujra lett téve szoval virus elvileg nincs rajta , nem eredeti a windows de nem hiszem hogy ennyi lenne a baja!
Játék téren is olyan problémák vannak mint PL: szaggat akármien játék és laggol egyszerüen érzem azt hogy furán mozog , és semmi nem megy hibátlanúl rajta , erre egy példa : a barátom gépén 1366x768 felbontás a maximum és hibátlanul viszi a gépe szép képpel az én gépemnek 1920x1080 a max felbontása és szépnek szép csak olyan mértékü a szaggatás hogy élvezhetetlen a játék ebben kérném a segitségetek !
Sajnálom a rengeteg helyesirási hibát nem gépelek anyit és nem is a legjobb a helyes irásom és sietek is!
A gépem összeállitása! :
CPU: Intel Pentium G2130 3.20GHz
VGA: Nvidia GeForce Gt 630
Ram: 4GB
A lassúság és rendszerbeli meg-megakadások tipikus hdd lassúság miatt vannak!
Tápod pontos típusát leírhatnád, esetleg még az alaplapét!
Western Digital WDC WD10EZRX-00L4HB0 ATA Device a HDD-m
ASUSTeK COMPUTER INC. H61M-E (LGA1155) az alaplap
Ugye nemcsak úgy hasonlítottad össze a processzorokat, hogy neked 3.2GHz, a haveré meg 2.6GHz? (lehet hogy neki i3 van?)
Meg hogy a te videókártyád mondjuk 4GB-os, az övé meg 1GB?
A GT630 egy alsó kategóriás videokártya, 1920x1080 felbontásnál csak (nagyon) visszavett grafikus beállításokkal ajánlott használni, de inkább kisebb felbontás ajánlott.
Végül a HDSentinel mit ír a merevlemez kondíciójára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!