A fiam számítógépe miért van zárral lezárva?
A kamasz fiamnak van egy számítógépe, amelyik zárral le van zárva!
Kb. 4 éve ajándékba kapta szülinapra a külön élő édesapjától úgy, hogy a számítógépre egy zár van rászerelve, kulcsot pedig nem kaptunk hozzá!
Meglepődtem, amikor ezt megláttam, és természetesen kértem a kulcsot, de az apuka közölte, hogy nincs rá szükségünk, ha meghibásodik a gép, adjuk neki, majd ő kizárja és megnézi vagy elviszi a szerelőhöz.
Amikor kb. 2 éve gond volt a számítógéppel, egy számítástechnikus ismerősöm eljött hozzám és meg akarta nézni, de amikor felhívtam az apukát, ő közölte, hogy nem kell nekünk a kulcs, adjuk neki, majd ő otthon kinyitja és megnézi.
Végül nem kellett kinyitni, de azóta is le van zárva, a fiam pedig az édesapjával nem tartja a kapcsolatot, kulcsot már biztos, hogy nem kapunk.
Szerintetek miért zárta le a számítógépet?
Miért nem akarja, hogy az ismerősöm, aki számítástechnikus szakember, kinyissa és belenézzen?
Attól biztos, hogy nem tartott, hogy a fia nyitogatja, mert egy nagyon rendes és okos gyerek, ez eszébe sem jutna.
van róla kép? ez milyen zár? Kensington zár?
Mert azzal az asztal vázához szokták irodában kötni a laptopot, hogy ne lopják el, illetve ha kitörik a zárat a burkolatból, akkor látszik, hogy valószínű lopott ás nehezebb eladni.
Ez laptop vagy asztali számítógép? Nincs kép a zárról, hogy hogy néz ki?
Nem, nem azért zárta le! Tudja, hogy nem nyúlkálunk bele!
Sőt, a számítástechnikus szakembernek sem akart lehetőséget adni, hogy kinyissa a gépet!
Nekem valami más jutott eszembe...
Amikor együtt éltem a férjemmel, mindig lehallgatott. Mindig tudta, hogy mikor és kivel beszéltem telefonon (akkor is, ha nem volt otthon), és azt is, hogy miről beszéltünk. Ez az elszólásokból kiderült. Gyakran elszólta magát.
Ha nem volt otthon, akkor is tudta, hogy pl. ki járt nálam (pl. a szüleim, vagy benézett a szomszédasszony vagy valamelyik barátnőm), és miről beszéltünk.
Nem volt féltékeny, de betegesen kíváncsi igen. Mindig tudni akarta, hogy az emberek mit beszélnek róla. És, mindent a felügyelete alatt akart tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!