Miért nem indul el a gépem? ( többi lennt )
Figyelt kérdés
Van egy régi gépem jó egy éve nem volt bekapcsolva, még egy ősi 1 magos inteles gép mercury alaplappal XP-vel, ezen csak képeket zenéket tároltam a vinyón meg néha bekapcsoltam ha CD - vagy DVD -t kellett irni vagy egyéb ilyen apró dolgokhoz használtam. Nos az a helyzet hogy bekapcsoltam és csak a mercury feliratig jutott onnan nem moccan sehová. Mi lehet a baj? Jó lenne ha meg lehetne javítani pl lemezeket irni csak ezzel lehet a családban mert a laptopok írói szó szerint sz.rok. :)2017. jún. 28. 08:29
21/40 A kérdező kommentje:
Na most kiirta hogy f8boot menü, f12 network boot f1 run setup stb
2017. jún. 28. 09:53
22/40 Dongaben válasza:
Ha a HDD vissza van dugva, akkor F1-el léptesd tovább.
23/40 A kérdező kommentje:
Na megcseréltem a vastag kábelt a két végén van csatlakoztatva az alaplaphoz és a vinyóhoz, itt kiirja megint mercury pirossal de nem lép tovább
2017. jún. 28. 09:57
24/40 A kérdező kommentje:
De nem reagál nem ps2 es Bill
2017. jún. 28. 09:57
25/40 anonim válasza:
Figyelj. Az IDE kábelnek amelyik felén a két csati van abból az egyik csatit dugd a hdd-re az egy felűt viszont az alaplapra. Viszont a HDD-t Jumperelni kell, amivel kiválasztod, hogy master/slave módban menjen. Ha ezzel nem akarsz kínlódni, akkor dugd be valamelyikbe és ha nem megy tovább akkor dugd a másikba.(IDE két csatis fele...)
26/40 A kérdező kommentje:
Na bejött f1 el egy kék felület
2017. jún. 28. 10:01
27/40 Dongaben válasza:
Ha a BIOS-ba sem tudsz belépni, az gáz... Esetleg valahonnan tudsz PS2.es billentyűzetet szerezni?
28/40 anonim válasza:
BIOS-ba léptél be. f10, yes és indul újra.
29/40 A kérdező kommentje:
Na pont úgy csináltam a kábellel ahogy mondtad az egyik felével bejött a mercury felirat, és nem csinált semmit a kábel másik felét újradugva, bejött az a fekete felület ahol az f1 el továbbláptettem ahogy mondtad most jött a kék felület
2017. jún. 28. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!