Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenne egy olyan problémám...

Lenne egy olyan problémám hogy a gépem magától "bekapcsol"- (na) csakhogy, elkezd indulni aztán kb 1-2 és ez van akkor is ha én kapcsolom és ezt többször is kb 4-5 ször de ezután általban megáll de késöbb újra kezdi de nem tudom mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Már régebbi a gépem -windows 7 ultimate.Vírusos a gépem és újra akartam telepíteni és benn maradt a CD(ncore-rolszedtem le,kiírtam CD re szóval nem eredeti,) de nem bootolt CD ről és bennt maradt a gépben a CD.

#Gépem-magától-bekapcsol-de-nem-indul-el.
2017. máj. 3. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
"de nem tudom mit kéne csinálnom?" Újragondolni a problémádat, és értelmesebben leírni azt, hogy mások tudjanak neked segíteni!
2017. máj. 3. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Én jól megfogalmaztam de amit elsőre írtam az 476 os volt szóval ha lehet a negatív kommentekkel máshoz forduljatok kösz:)
2017. máj. 3. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is inkább 478-as (ha a cpu foglalatra gondolsz).

Másrészt, szedd össze a gondolataid és írd le normálisan mert ebből semmit nem érteni!

2017. máj. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!