Amikor kikapcsol a notebook képernyő a merevlemez dolgozik. Ha hozzáérek az egérhez és a képernyő bekapcsol abbamarad. Energiasémáknál alvóállapot kikapcsolva. Auto Defrag kikapcsolva. Mit lehetne tenni? Win 7. új notebook.
Szerintem az indexelés okozhatja: (helyi fájlokban keresgélés gyorsítására)
Start menü > Indexelési beállítások > beállítható milyen tartalmakban keresgéljen
Vagy akár teljesen le is tilthatod:
Start menü > Szolgáltatások > Windows Search leállítás/letiltás (ugyanitt visszakapcsolható)
Ki próbáltam. Szolgáltatásokban letiltottam az indexelést.
Sajnos nem lett jobb tőle. ??
Érdekes dologra jöttem rá. Hálózatról használat közben is villog a HDD led gyakrabban és hallom is , persze nem annyira mint amikor kikapcsol a képernyő.
Viszont akkumulátorral használva minden rendben megy !!
Ilyenkor mi van? Még sosem találkoztam hasonlóval.
Szolgáltatásoknál próbálom kiszűrni, de ez gyanus, hogy valami más... ????
1.
Start menü > egyből írd: resmon > feljebb a találatoknál indítsd > Lemez fülön valamelyik folyamat jobban terhel?
2.
Az óra melletti akku ikonra klikkelve melyik az aktív energiaséma?
Esetleg hátha elállítódott valami:
Akku ikon > További energiagazdálkodási beállítások > az aktív mellett a Séma beállításainak módosítása > alul Speciális energiaellátási beállítások > alul Séma alapértelmezéseinek visszaállítása.
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelőben van ismeretlen vagy felkiáltójeles elem?
Ugyanitt az IDE/ATA ATAPI vezérlők kategóriában Szabványos vezérlő van? Akkor próbáld notebook-gyártó weboldaláról letölteni a frissebb driver-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!