Miért nem indul el a gépem? ( többi lennt )
Figyelt kérdés
Van egy régi gépem jó egy éve nem volt bekapcsolva, még egy ősi 1 magos inteles gép mercury alaplappal XP-vel, ezen csak képeket zenéket tároltam a vinyón meg néha bekapcsoltam ha CD - vagy DVD -t kellett irni vagy egyéb ilyen apró dolgokhoz használtam. Nos az a helyzet hogy bekapcsoltam és csak a mercury feliratig jutott onnan nem moccan sehová. Mi lehet a baj? Jó lenne ha meg lehetne javítani pl lemezeket irni csak ezzel lehet a családban mert a laptopok írói szó szerint sz.rok. :)2017. jún. 28. 08:29
1/40 A kérdező kommentje:
USB-s billentyűzetem van de hiába nyomkodni a billentyűzetet nem reagál, mert emlékszem volt olyan gép annó ami úgy indult hogy esc ö kellett nyomni
2017. jún. 28. 08:32
2/40 anonim válasza:
Ide kábeleket húzkodd le(vastag szalagkábel), és valószínűleg tovább fog menni. Egyesével kezd el visszadugdosni őket, és kiderül, hogy melyik hardver a rossz. Viszont az is előfordulhat, hogy az összes IDE eszköz visszadugása után is tökéletesen fog működni, ez esetben egy egyszerű kontakthiba állt fent.
3/40 anonim válasza:
PS2-s billt dugj rá, és úgy próbálj bejutni a bios-ba.
- Ha van bene USB bill támogatás (valszeg, de nem biztos) akkor állítsd autora, v. enabled-re.
4/40 A kérdező kommentje:
Már csak a vinyó van bekötve 2 vastag kábellel is próbáltam nem megy tovább :( de meghúzogatom.
2017. jún. 28. 08:45
5/40 A kérdező kommentje:
Az optikai meghajtókból kihúztam a tápot meg a vastagkábelt is csak a vinyóba van benne már mert arra gondoltam hogy bezavarja vagy valami azokkal van. Nem lehet hogy a vinyó adta meg magát?
2017. jún. 28. 08:48
6/40 anonim válasza:
Húzd le a winchestert is, és úgy próbáld. Ha így se megy, akkor az alaplapról is húzd le az IDE kábleket. Ha ezek után sem indul, akkor memóriákat vedd ki, fújasd ki a foglalatot, tedd vissza. Ha ezek után se megy a dolog, akkor bios resetet csinálj.(táp kihúz, alaplapi elemet kiveszed, 30mp-t vársz, visszateszed, bedugod a tápot és start.)
7/40 A kérdező kommentje:
Vinyó nélkül inditsam el? Ok mindjárt6l kipróbálom lehúzom a csatikat megirom mizu
2017. jún. 28. 08:55
8/40 A kérdező kommentje:
Igy sem sem indul lehúztam a vinyót mindenhonnan nincs jel a pcből
2017. jún. 28. 09:00
9/40 anonim válasza:
Próbáld meg a memóriákat, táp csatlakozókat átmozgatni, mert esélyes, hogy ott valami nem érintkezik...
10/40 A kérdező kommentje:
Na mióta kivettem az alaplapi elemet a fent leírtakat követvén már a mercury felirat sem jön be
2017. jún. 28. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!