Miert nem kapcsol be a gepem?
Figyelt kérdés
Tobb evig jo volt a gepem, es most elkezdte azt csinalni hogyha bekapcsolom, a monitor kiirja hogy no signal es fekete kepernyo fogad, a gep az bug de nem tudok semmit csinalni vele. Ugy kezdodott hogy bekapcsoltam nem jott be a kep, aztan ki be ki be es 4. alkalommal bekapcsolt. Mostmar pedig be sem kapcsol mindegy hanyszor kapcsolom ki meg be. Szetszedtem portalanitottam kitakaritottam es bekapcsoltam de ismetelten ez volt a hiba es megfigyeltem hogy ahogy elinditom, felporog a VGA ventije de egybol le is all. Utanna visszaraktam a helyere es kettot ravertem a gep oldalara ahol az alaplap van, aztan bekapcsolt, neztem videokat majd kekhalalt jelzett, ujrainditottam es utanna mar be se jott a kep megint. Jelzem az alaplapom valami ddr1-es cucc, szint ugy a ram, a proci amd athol 3400 vagy mi, egy magos. A videokartyam pedig egy sapphire hd 7750, kerlek segitaetek ha tudtok mit csinaljak vele?2017. ápr. 18. 22:54
1/1 anonim válasza:
vga, táp, alaplap, kb bármi lehet. Elsőnek ha van integrált vga-d próbáld átdugni oda a monitor kábelét, ha nincs vagy szerzel egy másik vga-t, vagy inkább gyűjtögetsz egy új gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!