Miért olyan videokártyával a gépem, mint nélküle? És miért nem kapcsol be a monitor új kártyával?
Van egy nvidia geforce GTX 650 videokártyám. Most vettem észre nemrégiben, hogy amikor kiveszem a kártyát és az alaplapi bemenetbe bedugom a monitort, ugyan olyan teljesítménye van. Feltelepítettem a GTA 5-öt és rohadtul nem viszi minimál beállításokkal se. Érzékeli a gépem a videokártyát frissítettem az illesztőprogramot is, de sehogy sem viszi a játékot. De videokártyával meg anélkül is ugyan úgy akad a játék szóval nem értem.
Elnézést ha értelmetlenül írtam le, de nagyon mocskosul ideges vagyok már.
A gépem:
-Proci: I5 2400
-Alaplap: Intel dh67bl
-Ram: 2x4Gb 1600hz
-HDD:500GB
-Videokártya: nvidia geforce GTX 650
-Táp: Egy elég régi Mercury 450w
Vettem egy új videokártyát, Asus Radeon R9 270x 4GB 256bit-es. Elég olcsón hozzájutottam garanciával. Beteszem, összedugom és csak a ventilátorok kezdenek el pörögni. Elején hallani, hogy valamit felnyög a winnyó, de nem jön be a kép, sötét a monitor és ugyanúgy villog a monitoron a kis fény mint kikapcsolt állapotban. Sok várakozás után is megnyomom újra a főkapcsoló gombot amitől azonnal leáll. Próbáltam Mindegyik kábellel, tv re kötve, monitorra kötve, mindegyiknél ugyan az... Sötét kép. Bios hiba? Táp gyenge? Azt mondják páran, hogy a kártya hibás de rohadtul nem, mert az volt tesztelve másik gépen. (természetesen nagyobb táppal)
Bocsánat, hogy ennyi szart írok, csak már teljesen tanácstalan vagyok, meg sík ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!