Libreofficeban mentett dokumentumaim helyreállíthatók még valahogy, ha a gép elszállt?
Gyanítom, hogy nem, csak reménykedem. A gépet teljesen újra kellett rakni, így arról már biztos nem lehet kimenteni, csak a programban bíznék, hátha van ilyen rejtett trükk, amiről én nem tudok.
(Mindig csinálok biztonság mentést, de most hirtelen omlott össze a gép. Így szokott ez lenni:/ )
Ha újra raktad a gépet, tehát a merevlemezt/SSD-t is formáztad és újratelepítetted az operációs rendszert, akkor nem fogsz tudni helyreállítani semmit.
Ha másik partíción voltak/vannak a fájlok, akkor elvileg nincs veszve (szinte) semmi, de a legutolsó mentés utáni helyzet akkor is elveszett (tehát amivel épp az összeomláskor foglalkoztál).
A LibreOffice időnként menti a helyreállítási adatokat (ez automatikus, te tudod beállítani, hogy milyen sűrűn tegye), ezekből lehetséges a visszaállítás, de ha a rendszer lett újratelepítve, akkor ez valószínűleg megint elveszett. A helyreállítási adatok automatikus mentése akkor jön jól, ha valami miatt a rendszer hirtelen leáll, vagy a LibreOffice valami miatt például lefagy. Az alkalmazás következő indításakor azonnal felajánlja a helyreállítást, és el is végzi. De ha a rendszer van újratelepítve, akkor szerintem ez sem megy.
Köszi.
Mondjuk nem értem mik ezek az indulatos mondatok, miért egy ilyen semleges kérdés alatt fröcsög valaki.
Próbáltuk a kimentést is, de nem jött össze, azért lett legyalulva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!