Egy 4√2 cm átlójú négyzet területe?
a.16 cm²
b.8 cm²
c.32 cm²
d.10 cm²
Előre is köszönöm annak, aki segít. Csak a megoldás betűjét kérem válaszba.:)
Egyre komolyabb az esélye annak, hogy tébolydába kerülök -- vagy megtörök végre, és belenyugszom, hogy az irónia ma már szmájli nélkül érvénytelen. Legközelebb okvetlenül kiteszem a „Vigyázat, móka!” figyelmeztetést, hogy elkerüljem a lepontozós, több napig lelkizős szövődményeket.
Bezzeg esz majd nagy kacagás.
+lesz
(Figyelem! Ez nem tréfa, hanem javítás!)
:(
@13:
Most mit kell belém kötni? Ha nem tudnád, ez egy errefelé szokásos jelölés, amely egyrészt azt fejezi ki, hogy van még PLUSZ hozzáfűzni valóm, másrészt szerencsésen felidézi a ragtapasz formáját, mintegy utalva arra, hogy orvosolni kívánom a baklövésemet. A mondhatni hagyománnyá rögzült, bevált módszert jeles válaszolók egész sora alkalmazza sikerrel, és a GyK szabályzatával sem ellentétes. De minek is verem a billentyűket, úgysem tudom kiírni magamból a keserűséget, amelyet tapintatlan idétlenkedésed csöpögtetett a lelkembe... Csak legyél nagyra magaddal, nyilvánvalóan azt kompenzálod, hogy pont neked jutott a 13. hozzászólás. Ha egyszer elolvasod Puskin Anyeginját, majd megérted -- de tudom, kár is koptatnom a drága mobilnetet, legyen neked igazad, te érzéketlen kődarab. Kuporogjál csak a más rovására elkövetett élcelődésed kétes babérjain, részemről itt már nincs helye a szónak, csak a lendület visz tovább, tovább...
Jézusom... Nem tudom felfogni, hogy egy ilyen kis, jelentéktelen dolog miatt képesek az emberek kötekedni egymással. Mert igaz, hogy csak a megoldás betűjét kértem, de nyilván az sem volt gond, ha a válaszoló kifejtette/megindokolta a válaszát. Sőt. Így még meg is értettem a végére a feladatot.
Kérlek ne vitatkozzatok többet efelett.
"Kuporogjál csak a más rovására elkövetett élcelődésed kétes babérjain,"
Ez a hét (mit hét, az év mondata!!!)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!