Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bios hogy lehet belépni?

Bios hogy lehet belépni?

Figyelt kérdés
Navon stark nx11 a bootolható usb megvan működik is mert az asztali gépen elindul a telepítés vele de a notebook-on nem és a biosba nem tudok belépni hogy át állítsam a bootolást usb-re esetleg valaki tudja ennél a notebooknál mit kell nyomni? Próbáltam fn+f2, fn+f10, fn+f9, del, f2+bekapcsoló gomb, meg ezeknek a változatait(nyomvatart/3x megnyom)

2017. febr. 4. 23:00
 1/6 Hominida ***** válasza:
Hát én bizony hiába keresek dokumentációt, de még gyártói honlapot is. Sima F10-et, F2-t is prróbáltál már?
2017. febr. 5. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen azt is probaltam :/ de valakinek sikerult telepiteni mert oprendszer nelkul vette szval biztos van valami megoldas ha csak bedugom az usb-t es ugy kapcsolom be semmi nem usb-rol bootol es az usb biztos jo mer asztalin be allotottam biosba usb-t es egybol indult a telepites
2017. febr. 5. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

írj ide egy kommentet, hátha válaszolnak:

https://www.youtube.com/watch?v=NRx6CDolCCg

Amúgy elég gáz, hogy a gyártó oldalát sem lehet megtalálni...

2017. febr. 5. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi ez az en se talaltam semmit neten csak a navon oldalat de ott csak annyit ir h mit tud a gep mennyibe kerul stb
2017. febr. 5. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt nemtudod veletlen hogy hallottam olyat hogy win7-et erre nem lehet telepiteni csak 10-et az igaz? Mert ink win7-et raknek ra
2017. febr. 5. 12:07
 6/6 szebela válasza:

Az escape billentyűvel lehet belépni a biosba.

A delete gombbal a boot sorrendet lehet változtatni.

De nem biztos, hogy felismeri a pendrive-ot.

Én inkább azt tanácsolom, hogy ha valaki újra akarja húzni a gépet, akkor rufussual készítsen pendrive telepítőt, majd a win10 alól indítsa el a telepítést a setup.exe-vel.

2019. jan. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!