Miért nem tudok belépni a BIOS-ba a memóriateszt miatt?
Figyelt kérdés
Fel szeretném tenni a Windows 10-et olyan gépre, amin már rajta van a 7. Boot menu-ben kiválasztottam az USB-t, de csak a Windows jel volt semmi más. Utána olvastam, és valahol azt láttam, hogy a Quick boot miatt nem tud pendriveról bootolni, ezért a BIOS-ban átkapcsoltam Full bootra. Na igen, csak most a memóriateszt miatt még a BIOS-ba se tudok belépni, és a Windows 10 telepítés se oldódott meg. Segítene valaki?2016. aug. 30. 11:09
1/3 donfetibo válasza:
Amikor újraindítod a gépet akkor mikor bejelentkezik nyomogasd a DEL ha nem akkor az F2-ő ha az sem akkor az F10-es gombot és be kell, hogy lépjen a Bios-ba! ☺☻
2/3 A kérdező kommentje:
Püföltem az F2-t, behozza a memóriatesztet, gyönyörű 4096 MB meg minden, és elindul a Windows 7...
2016. aug. 30. 11:26
3/3 A kérdező kommentje:
F10-et nyomva behozta a BIOS-t memóriateszt nélkül, köszönöm szépen. Abban még tudnál segíteni, hogy miért csak a boot képét hozza be, és miért nem a telepítőt? Szóval csak ennyi van: [link]
2016. aug. 30. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!