Hogyan tudok belépni a BIOS - ba Sony Waio laptop gépemen?
Figyelt kérdés
Laptop gépem 15 jegyű sorozatszámát szeretném megnézni a BIOS - ban, mert a Sony.hu oldalon kérik, hogy írjam be, mert akkumulátort szeretnék rendelni.2016. okt. 30. 19:11
1/2 anonim válasza:
f1/f2/f3/f4/f5/f6/f7/f8/f9/f10/f11/f12/del
2/2 A kérdező kommentje:
Leírhattad volna érthetőbben is a választ, de már mindegy, mert nem sokkal azután, ahogy ezt a kérdést kiírtam, elkezdtem keresgélni neten, hátha megtalálom a választ.
Megtaláltam. A gép bekapcsolása után azonnal nyomogatni kell az F2 vagy az F11 gombot addig, amíg bejön a BIOS.
Amúgy köszi a segítséget, de ha már segíteni próbáltál, leírhattad volna azt is, hogy a gép bekapcsolása után azonnal nyomkodjam az F betűvel jelzett számok közül valamelyiket, vagy próbáljam meg mindegyikkel.
2016. nov. 1. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!