Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a BIOS-ba,...

Nem tudok belépni a BIOS-ba, miért?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg a RAM-ot amit rendeltem, +4Gb a 4 mellé tehát hogy össz. 8gb legyen. Első indításnál felismerte, jól működik, semmi gond nincs. Nekem integrált GPU-m van, ezért a VRAM, a RAM-ból vevődik el, és eddig 512mb volt adva neki. Most szívesen adnék neki akár 2Gb-ot is, de legalább 1Gb-ot. Plusz felhúznám a RAM-okat 1866-ról 2133-ra. Ott bökkenő, hogy nem tudok belépni a BIOS-ba, hogy miért, nem tudom. Még régebben beállítottam hogy amikor indul a gép, akkor ne hozza be a logo-t, stb, csak induljon el a Windows egyből. És most ha nyomogatom az F2-t, akkor nem történik semmi, csak indul az OS. Próbáltam már; Delete, F1, F9, F12, hátha történik valami, de még mindig semmi. Tudom, kicsit sokat írtam, de aki tudna segíteni, az kérem írjon! Előre is köszönöm!

Deszka: Gigabyte GA-F2A68HM-S1

BIOS verzió: F2c

2016. máj. 20. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

A Delete a nyerő.

Esetleg próbáld úgy, hogy nyomvatartod és úgy kapcsolod be.

2016. máj. 20. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam amit mondtál, és ezt is próbáltam: https://www.youtube.com/watch?v=Q7UogsfKdM8

És hasonlókat, de nem sikerül...

2016. máj. 20. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Huzd le a winyó kábelét , ha nem talál bootolható médiát elméletileg megáll a bios inditásnál , próba szerencse
2016. máj. 20. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Erre nem is gondoltam de végül sikerült megoldani a problémát :)
2016. máj. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!