Nem tudok belépni a BIOS-ba. Tudnátok valami tippet adni mitévő legyek?
Az első újraindulás után nem, mivel nem voltam a gép előtt. (Épp behoztam fát, de lényegtelen)
Gondolom én újraindult telepítés közben, s mikor visszaértem a gép elé, ez fogadott. Persze azóta próbáltam már indítani pendrive nélkül is, nem hozott változást.
Megoldódott a dolog. Hogy mi volt a problémája azt nem tudom, de még mindig baromira érdekelne. Kivettem a lemezt USB-IDE kábellel rádugtam egy másik PC-re, itt ugyebár 2 partíciót látott, mert a win8.1 korábban 2-t csinált (ill. hármat szokott) no mindegy, töröltem az elsődleges partíciót, a rendszer számára fenntartott partíciót, s leformáztam a hdd-t, ezután már továbblépett az indulási képernyőn, így feltettem egy win7-et, mivel eredetileg az volt a tulaj kérése, s még egyszer nem akartam a 8.1-el próbálkozni, nem hiányzik ez a tortúra még egyszer. Hetes feltelepült rendesen, minden OK.
Egyszerűen nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!