Ciki, ha még nincs telefonom? 11 éves vagyok, de még nincs telefonom. Szerintetek ciki?
Miért lenne ciki ?
NEM AZ.
Én 2 éve, 40 évesen vettem az elsőt. Azóta sem használom, és lesz@rom hogy ki mit gondol.
És ha azt írjuk, hogy ciki, akkor kérnél a szüleidtől egyet?
Ne az alapján döntsd el, hogy kell-e valami, hogy mások szerint ciki ha nincs. Hanem az alapján, hogy van-e rá szükséged, tudnád-e értelmes dologra használni.
Lol, én majdnem 18 voltam, mikor az első telefonomat kaptam... egy Nokia 3210-et. :D
11 éves kölyöknek nem igazán van valós szüksége egy telefonra, ha szülőként vennék is neki, max egy egyszerű valamit, amin fel tud hívni, ha valami baj van. Villogni nem ezzel kell. Persze vannak akik képesek a 200 ezres iPhone-t is megvenni a kölyöknek...
Nem ciki, de lehet, hogy az osztálytársaid piszkálni fognak emiatt. Feltételezem, hogy kimondottan az okostelefonokról van szó, hiszen a telefon eredetileg egy olyan készülék, amivel telefonálni lehet. Nekem ilyenem van: [link] Az ára figyelemre méltó. Ehhez viszonyítva a képességei szerintem feltűnően jók. És ha majd tönkremegy, akkor majd egyszerűen eldobom, és veszek egy másikat.
Ha játszani vagy internetezni akarok, akkor leülök a számítógépem elé, ezekre a tevékenységekre ugyanis a számítógépet találták ki. És kiválóan érzem magam úgy is, hogy útközben vagy munka közben nem vagyok állandóan a Facebookre kapcsolódva, és ezek szerint te is kiválóan elvoltál nélküle eddig. Ritka képesség, bölcs önmérséklet, és ráadásul nem kell kétpercenként a telefont nézegetned fölösleges üzenetekre fölöslegesen válaszolgatva. A "közösség" nem az.
Vannak, akiknek annyi pénze van, hogy már azért is hőbörögnek, ha egy telefonon nem tudják a legújabb 3D szimulációs játékokat HD felbontásban szaggatásmentesen játszani. Ezeket az embereket ne tekintsd mércének. A játékra egy tisztességes asztali számítógép való, vagy egy nagyobb laptop, ahol nem tenyérnyi méretű érintőképernyővel szerencsétlenkedik az ember. Ha az osztálytársaid a telefonjaikkal villognak, te leolthatod őket ezzel. És apád vegyen neked egy pofás butatelefont, amit a vita során lazán előhúzhatsz a zsebedből, megmagyarázva a majmoknak, hogy az egy telefon, csak őket félrevezetik a reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!