Szerintem teljesen jó , de mióta megvan legtöbb haverom fikázza .
2009. dec. 24. 23:45
1/10 anonim válasza:
(nekem se tetszik, de) nem értem miért cikiznek azért, hogy milyen telefonod van.. :D kicsit dedós szokás :) ne foglalkozz vele, ha neked ez jó, akkor nincs probléma :)
2009. dec. 24. 23:50
2/10 anonim válasza:
Szerintem ne izgasson mások véleménye. A tiéd, nem az övéké. Neked meg biztos más nem tetszik a cuccaik közül.. Nagy kaland :P
2009. dec. 24. 23:52
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Hol tudtál ilyet szerezni, mennyiért? Olyasmi telefont keresek amin ilyen jól külön álló gombok vannak.
2009. dec. 24. 23:58
4/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos mobil, nem értem miért cikiznek. Szólj be te is nekik, ha nem hagynak békén.
2009. dec. 25. 00:00
5/10 anonim válasza:
Jó haverjaid lehetnek. Mit számít, hogy kinek milyen telefonja van? Lehet valakinek nincs pénze jobbat venni.
2009. dec. 25. 00:15
6/10 anonim válasza:
Hogy lehet egy telefon ciki? Nekem is van egy ősrégi nokiám, néha azt használom, kopott, ronda, féltégla, de én jobban szeretem mint az újat. Sz*rd le ki mit mond.
2009. dec. 25. 00:18
7/10 anonim válasza:
Képes vagy azon stresszelni hogy a haverjaidnak nem tetszik a telefonod? Atyaég... Egyébként ilyen telefont sosem vennék amin bolhapiszok méretű gombokat kell nyomogatni.
2009. dec. 25. 00:36
8/10 anonim válasza:
szerintem ez egy baromi jó telefon. de ez a tesztből is kiderül
2009. dec. 25. 12:34
9/10 anonim válasza:
ja-ja ez egy remek teló...a haverokkal van a gond,nem a telcsivel.
2009. dec. 26. 12:06
10/10 anonim válasza:
Sztem tiszta szánalom h manapság alapvető szükségleteket kielégítő dolgok (kommuniáció--telefon) státusz szimbólum... Szánalmas ez a felfogás h "amilyen telefonod van olyan ember vagy" én tavaly tettem le a 3310-esemet amikor az N95 meg ezek voltak a gizda csúcstelefonok. Én is vehettem vna akármilyet mert megtehettem vna h 150-200 E-ért vegyek telefont csak nem költök olyanra amire nincs szükségem. 1 dologra kell a telefon: telefonálni!
Egyszer egy bárba beültünk pár barátommal ahol találkoztam pár ismerőssel. odaültem hozzájuk hisz rég nem láttuk egymást. Mindenki kirakta a telefonját az asztalra hisz az presztizs meg amúgy is miért ne "lássa mán a sok paraszt nekem milyen van....."
Az enyém a zsbemben volt. MEgcsörent elővettem fogadtam a hívást. Visszaraktam majd szépen diszkréten de jöttek a szurkálkodások. Nemá te ilyen csoró vagy meg igénytelen? bla bla bla egy szót sem szóltam.
Mikor kijöttünk az én társaságom meg a másik is. mindenki vagy buszmegállóba ment vagy beült a max 1,5 millás(és sokat mondtam) kocsijába. Kérdezték én hogy megyek. Mondom kocsival. Melyikkel. Mondom azzal ott ni és rámuattam egy fekete 5-ös BMW-re. Látod pajti milyen csóró meg igénytelen vagy? Csak egy szar Suzukival mászkálsz? pff nem sül le a bőr az arcodról? hirtelen akkorkára húzrta össze magát az ülésén h alig látott ki a műszer fal mögül... Nah ennyit arról h a telefon presztizs.
Ne foglalkozz azzal h kit mond. Ha neked tetszik ez a típus haszáld egészséggel aki meg emiatt lenéz v kiröhög küldd el a 'csába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!